ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Laatste nieuws

MKB Innovatie Top 100 2018 - ConstruSteel ConstruSteel enige softwarebedrijf voor staalbouw in Innovatie Top 100
Woensdag 26 september 2018 presenteerde de Kamer van Koophandel voor de 13e keer de ran..
lees meer

'Verschillende oplossingen optimaal op elkaar afgestemd'

Overname van generatie op generatie
Directeur Lex Meijers nam Qumey over van zijn vader en geeft nu samen met zoon Mark leiding aan zo`n 35 medewerkers.
Qumey is voor de boekhouding ooit gestart met Exact voor DOS. De overgang naar Windows verliep ondanks een goede inventarisatie van te voren dramatisch. Bij volgende Windows-versies werd dat er niet beter op. Meijers: ‘’We gebruiken 3D- tekensoftware (Tekla) van Construsoft. Daarna startten we met een ERP-oplossing van Construsteel, dat sloot mooi aan bij ons tekensysteem. ConstruSteel heeft ons toen AccountView aangeraden voor de administratie. ConstruSteel is partner van AccountView. Vanwege onze onvrede met Exact hebben we de keuze gemaakt nog één keer de overgang naar een ander systeem aan te gaan. Dat heeft best wel voeten in de aarde voor alle betrokken medewerkers maar AccountView en ConstruSteel hebben goed werk gedaan. Na jaren hebben we dan ook software waar we heel tevreden over zijn en waarbij verschillende oplossingen optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Breed inzetbaar
ConstruSteel gebruiken we voor de planning, relatie-, personeels-, document-, project- en offertebeheer. Ook de facturen worden hierin aangemaakt. Bij de synchronisatie met AccountView komen deze in de boekhouding terecht. Die koppeling is perfect. Met AccountView heb ik goed inzicht, bijvoorbeeld in klanten die achterlopen met betalen. De rapporten die ik er mee genereer helpen goede keuzes te maken. Het is echt een financieel informatiesysteem.’’

Het volledige referentieartikel (PDF) vindt u hier.


Bedrijfsgegevens
Qumey Metaal BV uit Maarssen ontwerp en maakt van alles van staal en aluminium, van zendmasten voor mobiele telefonie, tentoonstellingsbouw tot bruggen.Qumey Metaal B.V.
Handelsweg 2
3606 AB  Maarssen
T. 0346 56 15 64
F. 0346 57 25 58
info@qumey.nl
www.qumey.nl
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer