ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Traineeship ConstruSteel

Afstudeerder of young professional opgelet! Zoek jij een traineeship bij een jonge en groeiende organisatie en ga jij uitdagingen niet uit de weg? Dan is ConstruSteel dé start van jouw bloeiende carrière. Wij zoeken twee ambitieuze starters of young professionals voor een traineeship van 8 maanden met een gevarieerd programma, intensieve begeleiding en training. Zo ben jij straks klaar om jouw droombaan bij onze organisatie te kiezen.
 
ConstruSteel zoekt toptalenten
Vanaf het begin van je periode bij ConstruSteel draai je volop mee in de dagelijkse werkzaamheden. Je wordt betrokken bij het veelzijdige werk dat wij voor onze klanten verrichten. Je leert niet alleen onze organisatie kennen, maar gaat direct aan de slag met de verschillende producten en diensten die wij bieden. Zo draag jij direct je steentje bij aan de ontwikkeling van ConstruSteel en maak je onze klanten blij. Hoe gaaf is dat?!

Traineeship bij ConstruSteel
Tijdens het traineeship ben je op verschillende afdelingen van de organisatie werkzaam. Het afwisselende traject dat we samen met jou uitstippelen leert je alle ins en outs van onze Customer Care Center, Consultancy, Marketing en Sales afdelingen. Daarnaast word je getraind om onze software onder de knie te krijgen en werk samen met je coach aan jouw persoonlijke ontwikkeling. De coach zal gedurende het traineeship jouw aanspreekpunt zijn, maar tijdens werkzaamheden word je ook begeleid door de manager van die betreffende afdeling.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je ontwikkeling, maar we doen er alles aan om je zo goed mogelijk te ondersteunen. Uiteraard toetsen we periodiek je voortgang, vragen we je oprechte mening om onze organisatie te blijven verbeteren en schuif je aan bij verschillende vergaderingen en sessies.

Wie ben jij?
- Jij zit in de afrondende fase van je HBO/WO opleiding of hebt deze maximaal 2 jaar geleden afgerond.
- Je bent vanaf september 2018 beschikbaar voor een full time functie.
- Jij bent een proactieve en enthousiaste doorzetter die altijd gaat voor het beste resultaat!
- Je toont initiatief en komt met eigen ideeën en oplossingen.
- Je kunt goed zelfstandig werken, hebt een professionele houding en bent communicatief- en sociaal vaardig.
- Je gaat het liefst planmatig te werk, je bent analytisch en je gaat goed om met deadlines.
- Je hebt oprechte interesse in onze organisatie en diensten.
- Je weet altijd een oplossing te bedenken om de klant van dienst te zijn.
- Je pakt alles aan om te leren en zo je plek te ontdekken binnen ConstruSteel.

Wat wij doen?
Wij optimaliseren processen van staalconstructiebedrijven. Dit doen wij door de door ons ontwikkelde software toe te passen binnen het proces van staalconstructiebedrijven. De software van ConstruSteel bestaat uit verschillende modules en apps die technische en financiële processen van verschillende afdelingen binnen een staalconstructiebedrijf automatiseren en verbinden. Dit maximaliseert de productiviteit, zorgt voor efficiency en verhoogt de kwaliteit. Inmiddels timmeren we ook internationaal aan de weg en hebben we klanten van Canada tot aan Australië.

Wat wij bieden?
Een uitdagend programma in de vorm van een traineeship (8 maanden) met prima begeleiding, voldoende mogelijkheden voor ontplooiing binnen een stabiele en continu groeiende organisatie en een marktconform salaris. Vanuit ons kantoor in Den Ham werk je mee aan het internationale succes van ConstruSteel, de ontwikkeling van de organisatie en last but not least: het geluk van onze klanten. Voel je je thuis bij ons, toon je initiatief en kun je omgaan met de vrijheid die we je bieden, dan kijken we na afronding van het traineeship samen met jou welke rol binnen onze organisatie jou op het lijf geschreven is.

Meewerken aan het succes van ConstruSteel?
Ben je enthousiast, zie jij jezelf al leren en ontplooien bij ConstruSteel? Reageer dan nu en stuur je sollicitatie met CV naar vacatures@construsteel.com. Bel voor meer informatie ons algemene nummer: 0546 - 678 300.
Traineeship - ConstruSteel
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer