ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
 Support
Google plus
 LinkedIn  Twitter

Webinar Automatische factuurverwerking ConstruSteel met Scan Sys

De softwarebedrijven ConstruSteel en Scan Sys hebben een koppeling ontwikkeld die het mogelijk maakt om facturen volledig geautomatiseerd te verwerken in ConstruSteel ERP software. De koppeling betekent voor de staalbouwbranche een grote winst in efficiency. Wilt u meer weten over deze functionaliteit? Meld u aan voor het gratis webinar op 12 juni 2018.
 Werkt deze link niet? Stuur dan een e-mail naar info@construsteel.com.
Webinar Automatische factuurverwerking
Dinsdag 12 juni 2018
10.00 uur
 

 • Geen fouten meer die bij handmatig boeken ontstaan
 • Veel snellere verwerking van facturen
 • Documenten zijn altijd digitaal beschikbaar en raken niet meer zoek
 • Vergaande herkenning op factuur-regelniveau
 • Volledige integratie met ConstruSteel ERP
 • Workflow via ConstruSteel werkstroom functionaliteit, status fiattering opvraagbaar vanuit ConstruSteel
 • Automatisch matchen van inkoopfactuur op proforma in ConstruSteel
 • Geen limiet op aantal administraties of documenten
De software van Scan Sys genaamd ImageCapture, integreert volledig met ConstruSteel waardoor het verwerkingsproces van de facturen, van binnenkomst tot aan betaling, geautomatiseerd verloopt. Dit resulteert niet alleen in tijdwinst in het proces, maar ook in actuele inzage in kosten en status van facturen. ConstruSteel maakt met deze innovatie de volgende stap in het optimaliseren van de staalbouw.

Ontwikkeling door vraag vanuit de staalbouwmarkt
De samenwerking tussen ConstruSteel en Scan Sys is tot stand gekomen door een sterk toenemende vraag vanuit de markt. ConstruSteel heeft vanuit de vraag van haar gebruikers samen met Scan Sys een innovatieve oplossing ontwikkeld voor het automatisch verwerken van facturen. Binnenkomende facturen worden automatisch op bestelregelniveau gematched met ConstruSteel en vervolgens automatisch ingeboekt. Dit bespaart veel tijd en minimaliseert de foutmarge van administratieve handelingen.

Specialistische software voor staalbouwbedrijven
ConstruSteel is binnen de constructie- en staalbouw het meest gebruikte ERP-systeem van Nederland. De software is vanuit de praktijk ontwikkeld met de visie om één totaaloplossing te kunnen leveren voor alle afdelingen binnen een staalbouwbedrijf, voor zowel de technische als financiële processen.

Automatische verwerking van facturen
Scan Sys levert software oplossingen voor de geautomatiseerde verwerking van factuur-en documentstromen. De software ImageCapture is een multi-inzetbare tool die integreert met het ERP-systeem van ConstruSteel. Hierdoor worden documentstromen digitaal verwerkt en gearchiveerd in de kernapplicatie.

Oplossing per direct verkrijgbaar
Inmiddels is de oplossing succesvol geïmplementeerd bij de eerste klant van ConstruSteel die deze functionaliteit gebruikt en staan er meerdere implementaties bij andere klanten van ConstruSteel op de planning. ConstruSteel en Scan Sys zien een langdurige samenwerking dan ook vol vertrouwen tegemoet.
Automatische verwerking facturen in ConstruSteel - ConstruSteel
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer