ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

TechniShow 2018: staalbouw werkt aan efficiency

Interessante gesprekken gevoerd, leuke reacties ontvangen en nieuwe contacten gelegd. ConstruSteel kijkt terug op een prima vakbeurs TechniShow 2018. De interesse in onze oplossingen wordt enorm gewaardeerd en wij willen alle bezoekers, ook namens Construsoft, hartelijk danken voor het bezoek aan onze stand.
 
Maken Mogelijk Maken
TechniShow 2018 kreeg van de organisatie het thema ‘Maken Mogelijk Maken’. Onder die noemer lieten leveranciers van onder andere software en machines hun diensten en producten zien. Voor ConstruSteel de uitgelezen mogelijkheid om het unieke ERP & MRP systeem voor de staalbouw te presenteren. Door slim gebruik te maken van de ConstruSteel koppeling met machines, financiële pakketten en 3D CAD systemen ontstaat een efficiënt proces voor iedere staalbouwer, groot en klein. Een actueel onderwerp, zo lieten de aanwezige staalbouwers weten. Zij zien een efficiënter staalbouwproces als een must om concurrerend te blijven.
 
Meer efficiency, minder faalkosten
Door slimmer te werken met informatie die voorhanden is, worden vele uren werk bespaard en worden er minder fouten gemaakt. De software van ConstruSteel bestaat uit verschillende modules en apps die technische en financiële processen van verschillende afdelingen binnen een staalbouwbedrijf (zoals calculatie, werkvoorbereiding, planning, productie, montage en administratie) automatiseren en verbinden. ConstruSteel biedt ook de mogelijkheid om losse modules te gebruiken en stapsgewijs te automatiseren.
 
Door de integratie en afstemming van ConstruSteel software met o.a. Tekla en machines krijgen staalbouwbedrijven inzicht en grip op processen. Met als concreet resultaat: meer efficiëntie en minder fouten.
 
Meer weten?
Bent u niet op onze stand geweest, maar bent u wel benieuwd wat wij voor uw staalbouw- of constructiebedrijf kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij zijn u graag van dienst.
TechniShow 2018 - ConstruSteel
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer