ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Opfris Event Administratie vol positieve feedback

Dinsdag 13 maart 2018 vond het Opfris Event Administratie plaats. Een klassikale middagsessie waarbij veel facetten van project-, uren- of bedrijfsadministratie binnen de software van ConstruSteel werden opgefrist met o.a. handige Hints & Tips. Tevens werden ontwikkelingen van de afgelopen twee jaar en verwachte functionaliteiten van de software besproken. Met een opkomst van bijna 50 bezoekers kunnen we spreken over een geslaagde dag. 

Korte samenvatting
Na de ontvangst met koffie werd om 13:15 uur afgetrapt door dagvoorzitter Martijn Gierveld (Manager Operations ConstruSteel). Het welkomstwoord en de agenda werden opgevolgd door het eerste inhoudelijke deel van de middag. Dolf Maris (Consultant ConstruSteel) presenteerde de algemene workflow van het administratie proces en gaf verdere uitleg over onder andere budgetten inlezen, geavanceerde verkoopfacturen, termijnfacturen, werkbudgetten. ConstruSteel Consultant Erwin Donker nam na de pauze het woord in het tweede inhoudelijke deel van de sessie. Hierin werd onder andere gesproken over urencontrole, aanmaningen, onderhanden projecten, urenverwerkingssoorten, betaalgedrag en kredietlimiet van relaties.

Interactie en feedback staat centraal
Gedurende de sessie was er volop gelegenheid tot het stellen van vragen, zowel digitaal via een app als mondeling. De deelnemers maakten dankbaar gebruik van de vragenrondes en ook in de pauze en na afloop van het event werden er goede vragen gesteld. Alle antwoorden van de gestelde vragen zijn reeds naar alle aanwezige deelnemers gezonden. Door de gepresenteerde informatie, de hints & tips en het beantwoorden van vragen kunnen de deelnemers de nieuw opgedane kennis de volgende werkdag direct toepassen. Zo heeft men direct profijt van deelname aan het event.

Tijdens de afsluitende borrel werd al snel duidelijk dat de bezoekers zeer tevreden zijn over het Opfris Event, zowel inhoudelijk als organisatorisch. Dit werd na het analyseren van de evaluatieformulieren bevestigd: 100% van de aanwezige bezoekers geeft aan de volgende sessie bij te wonen! Een mooi resultaat van een succesvolle middag, waarvoor ConstruSteel alle bezoekers, sprekers en partners graag wil bedanken.


Meer informatie?
Wilt u meer informatie ontvangen over de besproken onderwerpen, neem dan gerust contact met ons op:
E: support@construsteel.com
T: 0546-678 302

Opfris Event Administratie 13 maart
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer