ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

ConstruSteel presenteert innovatieve plug-ins op Tekla Anwendertreffen 2018

ConstruSteel is dit jaar wederom hoofdsponsor van Tekla Anwendertreffen. Op 18 en 19 april 2018 vinden deze klantdagen plaats in Darmstadt (DE) en komen Tekla-gebruikers uit heel Duitsland bij elkaar voor inspirerende demonstraties, workshops en lezingen.

ConstruSteel verzorgt een sessie over de plug-ins van haar software binnen Tekla Structures. Dit biedt unieke mogelijkheden voor onder andere calculatie, werkvoorbereiding, materiaaloptimalisatie en scribing. Tevens kunnen gebruikers bij de stand van ConstruSteel meer informatie krijgen over de ERP en MRP software oplossingen en Tekla plug-ins.

Unieke bidirectionele koppeling met Tekla
De software van ConstruSteel bestaat uit verschillende modules en apps die technische en financiële processen van verschillende afdelingen binnen een staalbouwbedrijf (zoals calculatiewerkvoorbereidingplanning,
productiemontage en administratie) automatiseren en verbinden. ConstruSteel biedt ook de mogelijkheid om losse modules te gebruiken en stapsgewijs te automatiseren.

Door de integratie en afstemming van ConstruSteel software met o.a. Tekla krijgen staalbouwbedrijven inzicht en grip op processen. Met als resultaat: meer efficiëntie en minder fouten.

Tekla Anwendertreffen 2018
Meer informatie over Tekla Anwendertreffen 2018 vindt u hier.

 
Tekla Anwendertreffen
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer