ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

ConstruSteel software TV-geprft

De gerenommeerde TÜV kwaliteitsorganisatie heeft onze software bekroond als “TÜV Approved EN 1090 Tool” ten behoeve van CE-markering. We zijn vanaf nu dus TÜV-geprüft” zoals onze oosterburen zeggen.

Onze software kan praktische ondersteuning bieden voor de CE-markering van uitvoeringsklasse 1 t/m 4 en wij hebben een los verkrijgbare ConstruSteel-bundel "CE-markering" samengesteld. Na een audit waarbij onze ConstruSteel software door meerdere inspecteurs van TÜV Nederland zorgvuldig is bekeken en geanalyseerd, hebben wij het TÜV-certificaat mogen ontvangen. 

Dankzij de unieke opbouw van onze software kan het systeem laagdrempelig toegepast worden vanaf de kleinste t/m de grootste staalconstructiebedrijven. Zoals beschreven kan deze bundel als zelfstandig systeem gebruikt worden, waarbij ook nog volop mogelijkheden aanwezig zijn om het modulair te gaan uitbreiden met werkvoorbereiding-, calculatiesoftware, of een van de vele andere modules van de ConstruSteel ERP & MRP totaaloplossing voor staalconstructiebedrijven. Dankzij het systeem kan een constructiebedrijf alle handelingen tot een minimum beperken. Het geheel blijft in de praktijk goed werkbaar en er ontstaat een minimale “papierwinkel”. Een uitgebreide beschrijving van de mogelijkheden vindt u hier.

Eerder deze maand zijn onze inspanningen al gewaardeerd met een onderscheiding voor innovatie (Innovator van de TechniShow) en we zijn nu erg blij met deze TÜV-kroon op ons werk.
 
 
 

TÜV Nederland
TÜV Nederland is een gerenommeerde en leidende certificatie- en inspectie instelling. De onderwerpen van de dienstverlening variëren van veiligheid, kwaliteit, certificeringen, audits, trainingen en opleidingen. Meer informatie over TÜV en de specifieke EN 1090 diensten vindt u hier.
TÜV keurmerk ConstruSteel klein TUV Certificaat ConstruSteel
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer