ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Laatste nieuws

Meer doen, met dezelfde mensen! Méér doen met hetzelfde team
Het personeelstekort binnen de staalbouw wordt groter. Wilt u ook direct mé&eacu..
lees meer

Links

Construsoft
Construsoft is actief als reseller van ConstruSteel en Tekla Structures.

Tekla Structures
Tekla Structures (ook wel bekend als Xsteel) is een 3D CAD / BIM (Bouw Informatie Model) systeem. Het wordt geleverd door ons zusterbedrijf Construsoft. ConstruSteel heeft bi-directionele koppelingen met Tekla Structures, maar kan ook gekoppeld worden aan andere 3D-systemen
 
Visma Software
Producent van software voor (online) boekhouden, voorraadhoudende groothandel, projectadministratie, urenregistratie, accountancy, relatiebeheer en HRM- en salarisadministratie.

OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking)
Het is voor constructiebedrijven mogelijk om subsidie te krijgen op implementatietraining/opleiding. Voor inlichtingen kunt u voor Klein Metaal contact opnemen met OOM, tel. 0172 521555  en voor Groot Metaal met O+O, tel. 070 3171900

Nationale Staalbouwdag
Jaarlijkse dag voor staalbouwgerelateerde bedrijven.

Bouwen Met Staal
Bouwen met Staal is de landelijke organisatie voor het gebruik van staal in de bouw.

DSTV
Deutscher Stahlbau-Verband DSTV. Met het DSTV-formaat worden wereldwijd vanuit diverse CAD-systemen op een eenvoudige manier CNC-machines in de staalbouw-branche aangestuurd. Deze CAD/CAM-koppeling is enkel gestandaardiseerd op artikelniveau; indien een machine met behulp van een postprocessor wordt aangestuurd, kunnen geneste / geoptimaliseerde artikelen automatisch verwerkt worden tijdens de produktie.

SNS Samenwerkende Nederlandse Staalbouw
De Vereniging Samenwerkende Nederlandse Staalbouw (SNS) stelt zicht ten doel de belangen te behartigen van aangesloten staalconstructiebedrijven.

Inzicht ERP Software
Inzicht ERP is een voor projectmatig werkende bedrijven ontwikkelde ERP-totaaloplossing. Inzicht-ERP is een product van ConstruSteel.

Werktijd software (tijdregistratie)
Als u op zoek bent naar een tijdregistratiesysteem, bieden wij u een ideale oplossing. Voor elk bedrijf is het gewenst om direct inzicht te hebben in gewerkte uren tijdens het productieproces, maar ook op kantoor of onderweg.

Compudac
Compudac is één van de 12 officiële UNIT4 partners in Nederland en heeft als ConstruSteel-partner een financiële integratie tussen ConstruSteel ERP en UNIT4 MULTIVERS gerealiseerd.

Staalfederatie
De Staalfederatie is een platform voor metaalhandelaren en hun stakeholders.
 
Meer staalgerelateerde websites:

www.staalsupport.nl

www.duurzaaminstaal.nl

www.brandveiligmetstaal.nl
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer