ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Laatste nieuws

Meer doen, met dezelfde mensen! Méér doen met hetzelfde team
Het personeelstekort binnen de staalbouw wordt groter. Wilt u ook direct mé&eacu..
lees meer

Bedrijf: Service en Support

Flexibele bouwstenen
Dankzij afzonderlijke bouwstenen kan de software optimaal afgestemd worden op onze klanten. Een losse bouwsteen kan als stand-alone pakket functioneren, maar bij een combinatie van modules wordt informatie automatisch hergebruikt. Door deze flexibele modulaire opzet past het systeem zowel bij het MKB als bij grote bedrijven.

Persoonlijke training, inrichting, inwerktijd
Nieuwe klanten worden persoonlijk begeleid door ervaren consultants die zorgdragen voor een optimale inrichting van het systeem, waarbij de werkwijze van de klant centraal staat. Door de combinatie van flexibele bouwstenen en een persoonlijke inrichting wordt de uiteindelijke inwerktijd per klant tot een minimum beperkt.

Service, helpdesk, updates
Service staat bij ConstruSteel hoog in het vaandel. Feedback van klanten wordt gewaardeerd en verwerkt in updates. Helpdeskmedewerkers staan garant voor optimale service, waarbij zowel telefonisch als online support wordt verleend. De grote (internationale) klantenkring vormt een solide basis voor een stabiele doorontwikkeling van de software.

Mission statement:
“Het realiseren van substantiële efficiency- en kwaliteitsverbeteringen bij staalbouwbedrijven dankzij de meest innovatieve software.”
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer