ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Laatste nieuws

Meer doen, met dezelfde mensen! Méér doen met hetzelfde team
Het personeelstekort binnen de staalbouw wordt groter. Wilt u ook direct mé&eacu..
lees meer

Vacatures

ConstruSteel blijft groeien. Wereldwijd gebruiken steeds meer bedrijven onze software. Om te blijven groeien zijn wij op zoek naar nieuw talent met interesse in ICT / software, Staalbouw, Techniek en Financiën. Ben jij onze nieuwe aanwinst? Dan levert je dat in ieder geval een mooie uitdaging op in een groeiende onderneming en werk je voor klanten over de hele wereld die onze software oplossingen met open armen ontvangen.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Dienstverband
> Senior R&D Software engineer / Programmeur / Ontwikkelaar

> Junior R&D Software engineer / Programmeur / Ontwikkelaar
> Senior ERP Consultant
> Junior ERP Consultant
> Traineeship Account management / Consultancy
> Support specialist Customer Care Center
> Accountmanager / Sales ICT Staalbouw
 
Stage en afstuderen
Lees meer over onze stage- en afstudeermogelijkheden

Wie wij zoeken?
Enthousiaste en gemotiveerde aanpakkers die geïnteresseerd zijn in de combinatie van de genoemde aandachtsgebieden. Wij zoeken ambitieuze en positief ingestelde mensen die mee willen bouwen aan een groeiende organisatie.

Wat wij doen?
Wij optimaliseren processen van staalconstructiebedrijven. Dit doen wij door onze software toe te passen binnen het proces van staalconstructiebedrijven. De software van ConstruSteel bestaat uit modules en apps die technische en financiële processen van verschillende afdelingen binnen een staalconstructiebedrijf (zoals Calculatie, Werkvoorbereiding, Planning, Productie, Montage en Administratie) automatiseren en verbinden. Dit maximaliseert de productiviteit, zorgt voor efficiency en verhoogt de kwaliteit.

Onze passie?
Wereldwijd staalconstructiebedrijven blij maken met goede software-tools en bijbehorende service om hen zo efficiënt mogelijk te laten opereren met een minimale foutmarge.

Hoe wij dat realiseren?
Door de inzet van het ambitieuze ConstruSteel team. Wij begrijpen het belang van het optimaal inrichten van het primaire én secundaire proces. Werkzaamheden van de afdelingen Calculatie, Werkvoorbereiding, Planning, Productie en Montage moeten vanzelfsprekend zo efficiënt mogelijk verlopen. Tevens heeft de voortgang van dit primaire proces direct invloed op ondersteunende afdelingen zoals Administratie. Ook bij ondersteunende afdelingen is het van belang dat alles goed verloopt. Techniek en administratie lopen vloeiend in elkaar over. Technisch en financieel (bij)sturen, overzicht, inzicht, efficiency, kwaliteitsborging en resultaat! Dat realiseren wij.

Hebben wij je aandacht?
Deel jij onze passie en kom je ons mooie bedrijf versterken? Reageer dan op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie met CV naar vacatures@construsteel.com 
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer