ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Laatste nieuws

MKB Innovatie Top 100 2018 - ConstruSteel ConstruSteel enige softwarebedrijf voor staalbouw in Innovatie Top 100
Woensdag 26 september 2018 presenteerde de Kamer van Koophandel voor de 13e keer de ran..
lees meer

'Efficiency is duidelijk verbeterd'

Vic Obdam werkt sinds 2007 met ConstruSteel. Hieronder vertelt Vic Obdam over de ervaringen als gebruiker.

Sinds 1 januari 2007 is Vic Obdam Staalbouw ook een enthousiaste gebruiker van ConstruSteel
De introductie is snel én succesvol verlopen. 8 november 2006 is het contract ondertekend met als voorwaarde dat het aangekochte systeem in verband met het nieuwe boekjaar 1 januari 2007 operationeel moest zijn. En dit is met de adequate ondersteuning van het ervaren ConstruSteel-team perfect gelukt. Er zijn opleidingen voor de diverse gebruikersgroepen gestart, de conversie van het oude naar het nieuwe systeem is voorbereid en uitgevoerd en een koppeling met het aanwezige tijdregistratiesysteem is ingebouwd. Een goede voorbereiding vóór de overstap heeft zijn vruchten afgeworpen. Vic Obdam Staalbouw BV heeft bewust gekozen voor het niet 1 op 1 overnemen van de gegevens van de relaties en lopende orders uit het toen gebruikte systeem. Het relatiebestand is opgeschoond, alleen die bedrijven waarmee in 2006 een contact is geweest, zijn in ConstruSteel overgenomen. Ook van de projecten zijn alleen de algemene gegevens geconverteerd. Na afsluiting van het boekjaar 2006 zijn medio februari 2007 alleen de financiële gegevens daaraan toegevoegd.

Niet álles gaat direct vanzelf
De ervaring is dat het softwarepakket na 1 januari niet vanzelf gaat draaien. De eerste fase na de overstap kwamen er in het gebruik én inrichting van het systeem nog diverse vragen naar voren. Ook hierin kwam ConstruSteel haar afspraak na: ConstruSteel heeft een gedegen helpdesk waar je altijd met je vragen terecht kunt. En met de remote-ondersteuning (het op afstand overnemen van het scherm) is dit positief ervaren. Tip van Siem van Langen: reserveer in de opstartfase intern capaciteit voor de verdere inrichting van het systeem en de begeleiding van de diverse gebruikers om zodoende alles te perfectioneren.

Efficiency is duidelijk verbeterd
Bij de instap liepen we tegen diverse puntjes aan welke voor verbetering vatbaar waren. ConstruSteel staat open voor verdere ontwikkeling van haar pakket. Diverse verbeteringen zijn reeds in de software verwerkt, andere zijn ingepland met de komende updates. Zo ontstaat een softwarepakket wat goed past bij de toepassing voor ons als Vic Obdam Staalbouw maar waarmee ook het de gebruikswaarde voor andere gebruikers wordt verhoogd. Vic Obdam Staalbouw BV heeft van de beslissing zeker geen spijt. De overstap is soepel verlopen, de diverse gebruikers zijn positief over het gebruik en op vele fronten is er sprake van een duidelijke efficiency verbetering. 

Het volledige referentieartikel (PDF) vindt u hier.

Bedrijfsgegevens
Vic Obdam Staalbouw is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de montage van stalen constructies ten behoeve van woningbouw (zowel een particuliere woning als grootschalige nieuwbouwprojecten), renovatieprojecten, hallenbouw (bijv. bedrijfshallen en hallen voor de agrarische sector), utiliteitsbouw (scholencomplexen, verzorgingstehuizen, e.d.) en trappen en hekwerken.

Vic Obdam Staalbouw BV
Braken 14
1713 GC Obdam
Tel. 0226 453044
Fax. 0226 453183
info@vicobdam.nl
www.vicobdam.nl/
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer