ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Laatste nieuws

MKB Innovatie Top 100 2018 - ConstruSteel ConstruSteel enige softwarebedrijf voor staalbouw in Innovatie Top 100
Woensdag 26 september 2018 presenteerde de Kamer van Koophandel voor de 13e keer de ran..
lees meer

'Dankzij het ERP pakket van ConstruSteel realiseren we efficientie en slagvaardigheid'

Waarom ConstruSteel ERP?
Tijdens de selectieronde van ERP aanbieders kwam ConstruSteel als beste uit de bus. De software van ConstruSteel is een totaaloplossing met zeer geavanceerde functionaliteit op zowel technisch en financieel gebied. Hiermee onderscheidt ConstruSteel zich van de rest.
 
Om de informatie efficiënt door de organisatie te laten stromen werkt Staalpartners met het ERP pakket van ConstruSteel, in combinatie met het 3D tekenpakket Tekla Stuctures. Het resultaat is een hoge servicegraad en kwaliteit tegen interessante prijzen. 
 
"Het automatiseringspakket integreert het proces vanaf de calculatie via de verkoop, de engineering, inkoop en logistiek tot de uiteindelijke financiële controle op projectniveau. Dankzij het ERP pakket van ConstruSteel realiseren we efficiëntie en slagvaardigheid”.
 
Ervaring ConstruSteel ERP
ConstruSteel helpt ons bij het monitoren van onze projecten, uitgaven en processen, zodat we altijd real-time op de hoogte zijn van wat er gaande is in onze organisatie. De software brengt ons een hoge mate van transparantie, waardoor Staalpartners voor iedere offerteaanvraag een scherpe prijs kan indienen.
 
Staalpartners
Staalpartners richt zich op het leveren van staalconstructies voor uiteenlopende markten. Projecten worden vanaf het ontwerp van de staalconstructie begeleid tot de uiteindelijke realisatie van de constructie. De juiste partners stellen Staalpartners in de gelegenheid om in verschillende branches over vakkennis en ervaring te beschikken en een klantenkring die bestaat uit gerenomeerde staalbouwers, bouwcombinaties en lokale aannemers te bedienen.
 
Buiten de productie van staalconstructies kunt u inmiddels ook voor conservering door middel van een natlaksysteem bij Staalpartners terecht. Naast de standaard verfsystemen voor binnenklimaten behoren ook meerlaagssystemen voor buitencondities tot de mogelijkheden in iedere gewenste kleur.
 

Bedrijfsgegevens
Als Steel Service Center richt Staalpartners zich volledig en exclusief op de productie van staalconstructies voor derden: staalbouwbedrijven, machinebouwers, aannemers en particulieren.

Staalpartners
Gedeputeerde Laanweg 53
1619 PB Andijk
Postadres
Postbus 64
1619 ZH Andijk
Tel:  0228 - 59 40 70
Fax: 0228 - 59 40 79
info@staalpartners.nl
www.staalpartners.nl
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer