ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Laatste nieuws

MKB Innovatie Top 100 2018 - ConstruSteel ConstruSteel enige softwarebedrijf voor staalbouw in Innovatie Top 100
Woensdag 26 september 2018 presenteerde de Kamer van Koophandel voor de 13e keer de ran..
lees meer

'Branche ervaring zorgt voor efficiëntie en betrouwbaarheid'

Waarom ConstruSteel ERP?
Zes jaar geleden is het bedrijf overgenomen en heeft er meer automatisering binnen het bedrijf plaats gevonden. Waar men eerst enkel met standalone pc’s, losse Excel sheets en administraties werkte, moest er nu gekeken worden naar een ERP pakket. Diverse leveranciers demonstreerden hun software en ConstruSteel ERP blonk uit door de ervaring in de branche en kwam ook op de shortlist te staan. Er was een heel goed gevoel over de ontwikkeling van het pakket. Tevens werd er met referenties gebeld en een dag proef gedraaid. ConstruSteel werd open en gebruiksvriendelijk ervaren en men was er van overtuigd dat ConstruSteel het juiste pakket is voor de staalbouw branche.

Ervaring ConstruSteel ERP
Er is bewust gekozen om het bedrijfsbeheersysteem geleidelijk te implementeren, om zo een zo’n breed mogelijk draagvlak onder de gebruikers te creëren. Er was één grote eis: de koppeling met het financiële pakket AccountView moest 100% zijn.

Men is zeer tevreden over de deskundigheid van de consultancy en financieel klopt alles. Na een succesvolle implementatie (afdeling voor afdeling) heeft men gekozen om de organisatie aan te passen aan het systeem om zo optimaal mogelijk te kunnen werken.

‘’Een besparing van bijna 1 FTE is al behaald, terwijl de omzet met dezelfde bezetting kon groeien met 10%”. Na 4 jaar gebruik erkent bedrijfsleider Alfred Peters dat er inmiddels nóg meer rendementsverbetering mogelijk is dankzij nieuwe updates.

Maar belangrijker dan efficiëntie vindt men de betrouwbaarheid van het systeem. Geen losse faxen of mailtjes meer, maar alles opgeslagen en inzichtelijk in één systeem.

Men is zeer tevreden over de continue ontwikkeling van ConstruSteel, zowel finetuning van modules, als compleet nieuwe modules. ‘’De support is deskundig en voorziet direct een oplossing.”

Men ziet ConstruSteel steeds flexibeler worden en men hoopt er nog lang gebruik van kunnen maken.
Bedrijfsgegevens
Staalbouw Mook is gespecialiseerd in het inventief meedenken, ontwerpen, construeren, produceren en monteren van staalconstructies in elke vorm.

Staalbouw Mook BV
Bovensteweg 105
6585 KB  MOOK
Tel: 024-6962080
info@staalbouwmook.nl
www.staalbouwmook.nl
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer