ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Laatste nieuws

MKB Innovatie Top 100 2018 - ConstruSteel ConstruSteel enige softwarebedrijf voor staalbouw in Innovatie Top 100
Woensdag 26 september 2018 presenteerde de Kamer van Koophandel voor de 13e keer de ran..
lees meer

'Scribing met Advanced Scribing for Tekla kan perfect in Tekla Structures'

Seldenthuis Engineering BV is opgericht in 2009 door Bob Seldenthuis. Inmiddels heeft het bedrijf vijf werknemers en is het uitgegroeid tot een engineeringsbureau dat een totaalpakket biedt voor staalverwerkende bedrijven. Seldenthuis Engineering BV maakt berekeningen, geeft deskundig advies en verzorgt plan- en werkplaatstekeningen van onder andere: staalconstructies, kunstwerken, trappen, hekwerken, staal-glas-combinaties, kozijnen en puien.

Advanced Scribing for Tekla
Sinds 2014 wordt door het engineeringsbureau gebruik gemaakt van de ConstruSteel Advanced Scribing for Tekla. Dankzij de innovatieve Advanced Scribing for Tekla van ConstruSteel kan elke Tekla Structures-gebruiker eenvoudig de zogenaamde "kraslijnen" en "centerpunten" automatisch laten aanmaken door het pakket. Een bi-directionele koppeling tussen ConstruSteel en Tekla zorgt voor de perfecte exportlijst met alle benodigde informatie welke vervolgens doorgezonden wordt naar CNC-machines.

Directeur Bob Seldenthuis over het gebruik van de Advanced Scribing for Tekla: "ConstruSteel heeft een probleem voor staalbouwbedrijven getackeld en biedt met de Advanced Scribing for Tekla de ideale uitkomst. Het is de enige goed doorontwikkelde app en heeft een perfecte inpassing in Tekla. Daarnaast is het makkelijk en eenvoudig in gebruik." 

Bob geeft verder aan dat niet alleen zijn klanten voordelen hebben van de Advanced Scribing for Tekla, maar dat Seldenthuis Engineering BV er ook bij gebaat is: "Doordat we beschikken over deze functionaliteit binnen Tekla kunnen we werken voor klanten die deze eis hebben. Voor klanten heeft het als voordeel dat wij als ingehuurd engineeringsbureau hetzelfde kunnen aanleveren zoals de klant dat zelf ook zou doen. Of als een klant wel een scribing unit heeft maar geen software, kunnen wij de scribing voor hen verzorgen. Over het algemeen worden complexe situaties sneller inzichtelijk door het gebruik van scribing."

Toekomstvisie
Bob Seldenthuis is positief over de toekomst en heeft plannen om door te groeien naar een breed gespecialiseerd bureau voor complexe staalprojecten wereldwijd. "Er liggen nog grote markten open en het zou prachtig zijn om actief te zijn op deze markten. Ik hoop ook dat ConstruSteel de Advanced Scribing for Tekla blijft doorontwikkelen, want hoe meer ontwikkeling er komt, hoe beter het wordt. Er doen zich altijd wel weer situaties voor waarbij nieuwe manieren van scriben of centeren nodig zijn."

Referentieprojecten
  • Hortus Botanicus, Leiden
  • Luifel De Lage Landen, Eindhoven
  • Bijenkorf, Eindhoven
  • Artis, Amsterdam
  • Heineken, Zoeterwoude

Bedrijfsgegevens
Seldenthuis Engineering BV is een engineeringsbureau dat een totaalpakket levert voor staalbouwprojecten van klein tot groot. Denk hierbij aan het maken van tekeningen en statische berekeningen en het geven van advies.

Seldenthuis Engineering BV
Willem Dreeslaan 436 A
2729 NK Zoetermeer
Tel: 071 - 8700 312
 
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer