ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Laatste nieuws

MKB Innovatie Top 100 2018 - ConstruSteel ConstruSteel enige softwarebedrijf voor staalbouw in Innovatie Top 100
Woensdag 26 september 2018 presenteerde de Kamer van Koophandel voor de 13e keer de ran..
lees meer

'Het programma werkt zeer intuïtief en is snel te leren'

Het bedrijf Mulklé Metaal werkt met het ConstruSteel ERP bedrijfsbeheersysteem:

Bedrijfsleider Joop Versteeg was meteen enthousiast. “Na de demonstratie die bij ons op locatie werd verzorgd, wist ik dat ik ConstruSteel wilde gaan gebruiken. Het zag er erg toegankelijk en gebruiksvriendelijk uit. ConstruSteel heeft een goede kosten / baten verhouding, dus de keuze was snel gemaakt. Ik kon direct met de software aan de slag. Het programma werkt zeer intuïtief en is snel te leren.’

Tijdsbesparing
"In ConstruSteel is alles automatisch aan elkaar gekoppeld; alles is geïntegreerd en loopt in elkaar door. Dit maakt het heel eenvoudig en prettig werken. Daarnaast is de integratie met Microsoft Office heel handig. Outlook-, en Word- en Exceldocumenten zijn automatisch gekoppeld; ook hierdoor besparen wij veel tijd.’’ vertelt Joop Versteeg.

Een verscheidenheid aan mogelijkheden
"Het fijne aan het werken met ConstruSteel is ook het aantal mogelijkheden als het bijvoorbeeld gaat om het uitdraaien van rapporten. Met één druk op de knop is het mogelijk om duidelijke grafieken en analyses te maken. Tevens is het erg gemakkelijk om bestanden automatisch te versturen via mail en om hiervoor opvolgacties te plannen. Daarnaast biedt het geavanceerde document systeem de mogelijkheid gegevens en bestanden direct op te slaan bij het bijbehorende project, offerte of relatie. Dankzij de ingebouwde google-achtige zoekfunctie kan elk bestand op een snelle en eenvoudige manier teruggevonden worden en is het zoekraken of het niet terugvinden van belangrijke bestanden en gegevens definitief verleden tijd."

Goede support
“Als we ergens even niet uitkomen staat de ervaren helpdesk altijd voor ons klaar. Door direct contact met ervaren consultants  worden de vragen binnen een paar minuten opgelost. We krijgen altijd goede hulp; schriftelijk, telefonisch, of online.’’  vertelt Joop Versteeg tevreden. 
 


Bedrijfsgegevens:
Mulklé Metaal is een bedrijf dat zich bezig houdt met het vervaardigen van stalen frames, staalconstructies, trappen, hekwerken, aluminium en RVS.
Tekenwerk en ontwikkeling van producten worden uitgevoerd d.m.v. het tekenpakket Tekla Structures. 

Mulklé Metaal
Energieweg 5
8071 DA Nunspeet
Postbus 152
8070 AD Nunspeet
(t)  (0341) 25 68 44
(f)  (0341) 25 76 55
info@mulklemetaal.nl 
www.mulklemetaal.nl
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer