ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Laatste nieuws

MKB Innovatie Top 100 2018 - ConstruSteel ConstruSteel enige softwarebedrijf voor staalbouw in Innovatie Top 100
Woensdag 26 september 2018 presenteerde de Kamer van Koophandel voor de 13e keer de ran..
lees meer

'Naar wens in te richten'

Klein Poelhuis Konstruktie BV maakt gebruikt van het ERP pakket van ConstruSteel inclusief tijdregistratie en boekhouding.

Via Calculatie doorgegroeid naar compleet ERP
Directeur Ben Bengevoord: ”Eerst zijn wij overgestapt van een ander calculatiesysteem naar het ConstruSteel calculatiepakket. Hiertoe is besloten omdat dit pakket de mogelijkheid biedt om prijslijsten van een groot aantal gerenommeerde staalleveranciers te importeren waardoor snel de juiste prijs van het te gebruiken materiaal wordt verkregen. Na de succesvolle ingebruikname van het calculatiepakket hebben wij het complete ERP-systeem in gebruik genomen, inclusief automatische tijdregistratie middels barcode scanners. Vervolgens is ook de financiële bedrijfsadministratie ondergebracht in het boekhoudpakket van ConstruSteel. We hebben nu veel beter inzicht in alle processen, kunnen efficiënter werken en kunnen de kwaliteit beter waarborgen".

Persoonlijk naar wens in te richten, zeer snelle implementatie, goede begeleiding
"Het pakket biedt standaard al de nodige handigheden om alles persoonlijk in te richten. De implementatie van ConstruSteel is in een zeer korte tijd gerealiseerd, mede door de zeer goede begeleiding van het ConstruSteel team. Ook de mogelijkheid om online mee te kijken (door een support-engineer van ConstruSteel) wordt als een belangrijk en zeer gewaardeerde aanvulling door ons ervaren.”


Bedrijfsgegevens
Bij Klein Poelhuis Konstruktie BV worden staalconstructies gemaakt voor utiliteitsbouw, woningbouw, civieltechnische werken en speciale projecten.

Klein Poelhuis Konstruktie
Postbus 98
7100 AB Winterswijk
Telefoon: (+31) 543 561 250
Fax: (+31) 543 521 751
info@kpkstaal.nl
www.kleinpoelhuiskonstruktie.com
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer