ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Laatste nieuws

MKB Innovatie Top 100 2018 - ConstruSteel ConstruSteel enige softwarebedrijf voor staalbouw in Innovatie Top 100
Woensdag 26 september 2018 presenteerde de Kamer van Koophandel voor de 13e keer de ran..
lees meer

'Met behulp van de ConstruSteel software realiseren we nog meer efficiency, kwaliteitsverbetering en gebruikersgemak met betrekking tot de CE-markering'

Waarom ConstruSteel ERP & MRP?
Projectleider Robert Withag geeft aan dat hij in het verleden al veel met de ConstruSteel software gewerkt heeft en hier zeer tevreden over is. Diverse leveranciers demonstreerden destijds hun software en ConstruSteel blonk uit door de ervaring in de staalbranche. Toen de heer Withag bij de firma Lammerink Constructiewerken in dienst kwam merkte hij al snel op dat het bedrijf met behulp van het ConstruSteel bedrijfsbeheersysteem een hogere efficiency en kwaliteitsverbetering kon realiseren.
 
De heer Withag over ConstruSteel bij de firma Lammerink Constructiewerken: ‘We werken al een half jaar naar volle tevredenheid met diverse modules van ConstruSteel’. Sinds januari 2016 is het bedrijf bevoegd een CE-conformiteitsverklaring af te geven op geconstrueerde staalconstructies in de executieklassen 1 en 2. ‘Met behulp van de ConstruSteel software realiseren we nog meer efficiency, kwaliteitsverbetering en gebruikersgemak met betrekking tot de CE-markering’. 
 
De gerenommeerde TÜV kwaliteitsorganisatie heeft de ConstruSteel software bekroond als “TÜV Approved EN 1090 Tool” ten behoeve van CE-markering (EXC 1 t/m 4). De software is dus “TÜV-geprüft” zoals onze oosterburen zeggen.
 
Bedrijfsgegevens
Lammerink Constructiewerken bestaat uit een team van zeven professionals. De specifieke kennis, ervaring en moderne machines en apparatuur maakt de firma tot een allround las- en constructiebedrijf. Men werkt door heel Nederland voor opdrachtgevers in de woningbouw, utiliteit en industrie. Men onderstreept het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen, de firma is volledig zelfvoorzienend in stroom.
 
Lammerink Constructiewerken
De Milt 20
7678 CA
Geesteren
Telefoon: 0546 - 648 610
info@lammerinkconstructiewerken.nl
http://www.lammerinkconstructiewerken.nl/
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer