ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Laatste nieuws

MKB Innovatie Top 100 2018 - ConstruSteel ConstruSteel enige softwarebedrijf voor staalbouw in Innovatie Top 100
Woensdag 26 september 2018 presenteerde de Kamer van Koophandel voor de 13e keer de ran..
lees meer

'De investering in de ConstruSteel Scribing App is het geld helemaal waard'

AC Metal Fabricating (opgericht in 1985) is gevestigd in Windsor (Canada) en telt 30 werknemers. Het bedrijf is actief in de constructie- en staalbouw branche. Hun diensten omvatten onder andere het ontwerpen, produceren en monteren van staalconstructies en andere staalprojecten met maatwerk.
 
Scribing App voor meer efficiëntie
AC Metal Fabricating maakt sinds 2016 gebruik van de innovatieve ConstruSteel Scribing App. Het bedrijf had behoefte aan een oplossing om ‘markeerlijnen’ en 'centerpunten' simpel en automatisch toe te voegen aan het Tekla Structures-model. De standaard oplossing van Tekla biedt daarin niet genoeg functionaliteit. De unieke koppeling tussen ConstruSteel en Tekla biedt echter alle benodigde informatie, om deze vervolgens door te zenden naar CNC gestuurde machines. Door deze oplossing is het productieproces een stuk efficiënter.
 
“De investering in de ConstruSteel Scribing App is het geld helemaal waard”, aldus Rino Tedesco, Operationeel Directeur van AC Metal Fabricating. Na het vergelijken van de ConstruSteel Scribing App met andere oplossingen, was Tedesco overtuigd: “In vergelijking met andere oplossingen is de  Scribing App van ConstruSteel zeer gebruiksvriendelijk. Ook de hoge mate van service van ConstruSteel om ons te helpen de app af te stemmen op onze behoeften was een groot voordeel. Niet moeilijk doen en gewoon to-the-point komen. Dat is wat wij ervaren hebben in onze samenwerking met ConstruSteel. Zo zien wij dat graag.“
 
Het gebruik van de Scribing App
Complexe situaties worden sneller inzichtelijk door het aanbrengen van markeringen op profielen en/of platen. Zo kan sneller en eenvoudiger worden geassembleerd. AC Metal Fabricating gebruikte de Scribing App in het productieproces voor het Windsor Aquatic Center. Tedesco: “De grootste voordelen van het gebruik van de Scribing App zijn de vele verschillende opties. Ik kan kiezen om hele of gedeeltelijke profielen te markeren én kan verschillende lengtes van markeerlijnen aangeven.”
 
Afbeelding: Windsor Aquatic Center
________________________________________
 
Bedrijfsgegevens
AC Metal Fabricating (opgericht in 1985) is gevestigd in Windsor (Canada) en telt 30 werknemers. Het bedrijf richt zich op de constructie- en staalbouw branche. Hun diensten omvatten onder andere het ontwerpen, produceren en monteren van staalconstructies en andere staalprojecten met maatwerk. AC Metal Fabricating is o.a. actief binnen de utiliteit en woningbouw. Het bedrijf is lid van het Canadian Welding Bureau (CWB) en het Canadian Institute of Steel Construction (CISC-ICCA).
 
AC Metal Fabricating Ltd.
2050 Blackacre Dr
Oldcastle
ON N0R 1L0
Canada
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer