ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Nieuwe generatie tijdregistratiesystemen

Dankzij de toename van smartphones en tablets is het gebruik van app's gemeengoed geworden. Naast onze client-server oplossingen voor pc's hebben wij al een aantal jaren hierop ingespeeld door voor elke specifieke wens een applicatie (app) te ontwikkelen.

Tegenwoordig worden deze app's toegepast op meerdere soorten besturingssystemen. Er wordt zogenaamd "multiplatform" of "cross-platform" ontwikkeld, waardoor de app's te gebruiken zijn op bijvoorbeeld iOS van Apple (iPhone en iPad) en Android van Google (Samsung, HTC, etc.).

Het voordeel van deze nieuwe generatie software is dat het ontsluiten van het kantoornetwerk op alleen de gewenste delen nu veel eenvoudiger is geworden. Er kan binnen het bedrijfsnetwerk gewerkt worden met een voor derden afgeschermd client-server systeem, maar dankzij de apps kan met extern toestel als een smartphone of een tablet (beveiligd) toegang verleend worden tot het gewenste deel van het bedrijfsnetwerk.

Op bovenstaande manier is het eenvoudig om tijdregistratie op smartphones en tablets te realiseren en deze uren automatisch in te boeken in het bedrijfsbeheersysteem. 

Dankzij de geavanceerde werkwijze van onze software is het mogelijk om overal ter wereld real time aan te geven waaraan gewerkt wordt of gewerkt is. Het centrale systeem zorgt voor de verdere afhandeling van de gewerkte uren voor zowel de loon- als orderadministratie. Integratie van onze software met aanwezige systemen voor salaris- of bedrijfsadministratie is natuurlijk mogelijk.

De nieuwe generatie tijdregistratiesystemen zorgt voor een optimaal inzicht in de gewerkte uren en de verwerking daarvan. Uren op kantoor, in de werkplaats of onderweg worden automatisch verwerkt.

Vraag ons naar de actuele mogelijkheden. We zullen u graag te woord staan.
Time control cross platform
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer