ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Ontwikkelingen 2018

De economie is flink aangetrokken in 2018 en dat merkt ConstruSteel ook. De focus bij de gemiddelde staalbouwer is van kostenbesparing + efficiency ("meer doen met minder mensen") verschoven naar efficiency + kwaliteit leveren ("veel meer doen met dezelfde mensen"). 
 
Met alle ontwikkelingen binnen de branche en de groeiende ConstruSteel-organisatie was het soms hectisch, maar was het eerste halfjaar ook zeer positief. Elke dag hebben de specialisten van ConstruSteel zich ingezet voor een optimale klantbeleving om de beste software met bijbehorende service voor de staalbouwbranche te leveren. ConstruSteel blijft zich hiervoor inzetten en inmiddels zijn de afspraken voor kwartaal drie en vier van 2018 al grotendeels weer ingepland. Hieronder een aantal hoogtepunten van het afgelopen halfjaar:

Massale opkomst Model Based Steel Building event
In mei werd het Model Based Steel Building event georganiseerd. De sessie vond plaats in het nieuwe pand van Van Ee Staalspecialisten en werd bezocht door meer dan 200 bezoekers. Model gebaseerd staalbouwen spreekt de branche zeker aan. Er was veel waardering voor de inhoud en organisatie van het event, georganiseerd door Bouwen met Staal, Van Ee Staalspecialisten, Construsoft en ConstruSteel. Lees meer.

Roadshows Portugal, Zweden, Verenigd Koninkrijk
ConstruSteel is met haar software en dienstverlening met betrekking tot automatisering van het staalbouwproces de laatste jaren sterk gegroeid. Vanwege aanhoudende interesse uit het buitenland zijn er meerdere roadshows georganiseerd in onder andere Portugal, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

ConstruSteel in Innovatie top 100
Trots zijn we op het feit dat de Kamer van Koophandel ConstruSteel heeft opgenomen in de lijst van 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland. De innovatie m.b.t. logistiek (Logistics Control App) is een van de aanleidingen voor de nominatie. Met deze oplossing wordt het complete logistieke proces simpel en overzichtelijk afgehandeld. Lees meer.

Nieuwe versie ConstruSteel
Met ConstruSteel V.21 (en later V.21.01) is er begin 2018 een nieuwe versie van het pakket gelanceerd. De nieuwe versies hebben extra functionaliteiten t.b.v. CE-markering, feedback machines (DSTV++), automatische factuurverwerking, integratie met SigmaNEST en Qlik Sense, terugkoppeling merkstatus in Tekla, machinefeedback vanuit Voortman PDE en uitbreiding van de Advanced Scribing for Tekla. Een belangrijke ontwikkeling in het optimaliseren van het staalbouwproces. Lees meer.

Derde sessie ConstruSteel innovatieplatform
De leden van het Innovatieplatform komen periodiek bij elkaar om te spreken over de toekomst van de staalbouwbranche. Ontwikkelingen, verwachtingen en veranderingen in proces en werkwijze zijn voorbereid om te bespreken. Op 17 april 2018 vond de sessie plaats bij ConstruSteel-klant Jos van den Bersselaar Constructie BV.  Lees meer.

TechniShow 2018
Interessante gesprekken gevoerd, leuke reacties ontvangen en nieuwe contacten gelegd. ConstruSteel kijkt terug op een prima vakbeurs TechniShow 2018. Door slim gebruik te maken van de ConstruSteel koppeling met machines, financiële pakketten en 3D CAD systemen ontstaat een efficiënt proces voor iedere staalbouwer, groot en klein. Een actueel onderwerp, zo lieten de aanwezige staalbouwers weten. Zij zien een efficiënter staalbouwproces als een must om concurrerend te blijven. Lees meer.

Opfris Event Administratie
In maart vond het Opfris Event Administratie plaats. Alle facetten van de bedrijfs-, project- en urenadministratie binnen de software van ConstruSteel werden opgefrist met o.a. handige Hints & Tips. De opkomst was prima en de reacties waren positief. Lees meer.

Wij wensen iedereen een goede vakantie toe. ConstruSteel staat ook in de tweede helft van 2018 voor u klaar om de efficiëntie binnen uw onderneming te verhogen en het inzicht in processen te optimaliseren. Wij gaan door met onze missie: Optimizing the world of steel.

Met vriendelijke groet,
Het ConstruSteel Team
ConstruSteel terugblik op het 1e halfjaar van 2018
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer