ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Klant aan het woord: Jac Reijns Staalconstructie

Waarom ConstruSteel ERP software?
Het bedrijf Jac Reijns Staalconstructie Alphen maakte gebruik van een ander ERP pakket voor de staalbouw, maar aangezien men reeds vanaf 1995 met het 3D CAD / BIM systeem Tekla Structures werkt, kwam ConstruSteel in beeld. Er werden diverse ERP pakketten voor de staalbouw bekeken en daarna is Jac Reijns Staalconstructie overgestapt op het ConstruSteel ERP staalbouw systeem. Een groot pluspunt is de koppeling met Tekla Structures, maar ook de ConstruSteel interface vindt men goed en vernieuwend.

"Meer doen met minder mensen."

Jos Reijns, directeur Jac Reijns Staalconstructie: ‘’Het systeem laat zich goed aanleren, met relatief weinig training en consultancy. Er is een goede en heldere interface aanwezig en tevens zijn er volop mogelijkheden om te filteren en groeperen, zodat informatie eenvoudig gevonden kan worden.”

Ervaring Construsteel ERP
Men ervaart de software oplossingen van ConstruSteel als flexibel met veel mogelijkheden waarmee het pakket helemaal naar eigen hand kan worden gezet. Nadat het pakket geïmplementeerd was naar de wensen van de organisatie, is er een verdere efficiency-verbetering bereikt door het proces aan te laten sluiten op de mogelijkheden van het ERP staalbouw pakket.

"Een goed voorbeeld is dat voorheen alles aan één hoofdproject werd gekoppeld, nu gebruiken we fasering (subprojecten) in de projecten, gebaseerd op de calculaties en houden we rekening met regiewerk", aldus Reijns. Door deze boomstructuur is het project veel overzichtelijker en kunnen uren ook veel duidelijker geboekt worden door de werknemers. Tevens worden aan de hand van de faseringen de termijnfacturen verstuurd.

Reijns concludeert: "We kunnen nu meer doen met minder mensen. We hoeven alles maar één keer in te voeren en de informatie kan diverse malen worden hergebruikt. Onze organisatie kan hectische situaties beter de baas, omdat alles beter georganiseerd is. Er zit direct structuur in de organisatie, omdat er niets meer gedaan wordt zonder het eerst te registreren. De faalkosten zijn aanzienlijk afgenomen. Dit heeft er mede toe geleid dat de organisatie meer ingewikkelde projecten aan kan nemen, die we voorheen soms moesten laten lopen."
 
Lees hoe andere gebruikers ConstruSteel ervaren en wat het hen oplevert.
 


Bedrijfsgegevens
Jac Reijns Staalconstructie Alphen b.v. is een bedrijf dat inmiddels ruim 30 jaar actief is in de staalbouw; Staalconstructies, dak- en wandbeplatingen en renovaties zijn de specialiteiten van het bedrijf.

Jac Reijns Staalconstructie Alphen b.v.
Looiersweg 7
5131 BE Alphen
Tel: 013-5081823
Fax: 013-5082478
info@JReijns.nl
www.JReijns.nl
Jac Reijns Staalconstructie Alphen - ConstruSteel Jac Reijns Staalconstructie Alphen pand - ConstruSteel Jac Reijns Staalconstructie Alphen Project 1 - ConstruSteel Jac Reijns Staalconstructie Alphen Project 2 - ConstruSteel Bedrijven die u al voor gingen - ConstruSteel
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer