ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

ConstruSteel in top 100 van meest innovatieve bedrijven in 2018

De Kamer van Koophandel jury heeft ConstruSteel opgenomen in de lijst van de 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland!

De bouw en zeker de staalbouw is een zeer concurrerende markt. De kosten zijn hoog, de marges klein. Een groot deel van de kosten van een bouwproject heeft te maken met transport van de materialen. Bij voorbeeld door incomplete vrachten, fouten of gebrek aan informatie. Met name voor internationale projecten is de impact van het moeten naleveren van ook slechts één ontbrekend constructiedeel enorm. Er ontstaat stagnatie op de bouwplaats met bijbehorende boetes.

Controle op het logistieke proces
ConstruSteel heeft de Logistics Control app ontwikkeld voor deze specifieke logistieke werkzaamheden. Deze mobiele applicatie kan zowel inkomende als uitgaande vrachten snel op detailniveau verwerken. Het complete logistieke proces wordt simpel afgehandeld. De app geeft inzicht in de actuele status. Dit kan op alle plekken waar vrachten worden geleverd en geladen. Deze applicatie wordt geïntegreerd met ERP-software die veel bedrijven al gebruiken. Incomplete vrachten en naleveringen door fouten of gebrek aan informatie zijn met deze app verleden tijd.

Hogere efficiency verstevigt de concurrentiepositie van staal ten opzichte van bijvoorbeeld beton. En draagt zo ook bij aan een duurzamer klimaat. Staal is 100% recyclebaar. In tegenstelling tot beton waarbij het slopen enorm veel puin en afval ontstaat.

Wereldwijde interesse voor innovatieve software van ConstruSteel
Voor deze innovatieve mobiele applicatie en overige software oplossingen van ConstruSteel is vanuit diverse landen reeds interesse getoond. De software oplossingen van ConstruSteel zijn speciaal ontwikkeld voor de staalbouw.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en functionaliteiten van ons systeem? Vraag gerust naar meer informatie of een vrijblijvende demonstratie van onze oplossingen. Neem daarvoor contact op met ConstruSteel via info@construsteel.com of bel 0546-678300.
ConstruSteel in top 100 van meest innovatieve bedrijven in 2018 -  ConstruSteel
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer