ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

ConstruSteel groeit door

De vraag naar software van ConstruSteel blijft toenemen. Om al onze klanten optimaal te kunnen blijven bedienen, zijn per januari 2018 vier nieuwe collega's gestart bij ConstruSteel. 
 
Wij hechten veel waarde aan goed persoonlijk contact met onze relaties en informeren u daarom bij deze over de nieuwe gezichten binnen onze organisatie.
 
Wij stellen onze nieuwe collega's graag aan u voor:
 
André Romijn

Leeftijd: 50 jaar
Functie: Product Manager


André heeft een achtergrond in de productie automatisering en is reeds 24 jaar actief in de staalbouw (o.a. Oostingh Staalbouw). Hij heeft ruime ervaring met BIM, productie- en bedrijfsprocessen. Met zijn visie wil hij klanten de volgende generatie software bieden om de staalbouw verder te optimaliseren.

--------------------------------------------------------------------

Edward van den Belt

Leeftijd: 47
Functie: Consultant


Edward is al vele jaren actief in de staalbouw (o.a. Voortman Steel Construction). Hij heeft een ruime ervaring met het inrichten en structureren van bedrijfsprocessen en de mogelijkheden die ConstruSteel daarvoor te bieden heeft. Als consultant gaat hij werken aan het optimaliseren van de gebruikerservaring voor nieuwe en bestaande klanten. 

--------------------------------------------------------------------

Maarten van Tintelen

Leeftijd: 47 jaar
Functie: Product Manager


Maarten heeft een brede ervaring met ERP-oplossingen in diverse branches. Vooral op het vlak van softwareontwikkeling, integraties van systemen en projectmanagement rondom implementatieprojecten. Hij gaat bij ConstruSteel de doorontwikkeling van de software ondersteunen, waarbij het resultaat voor onze klanten voorop staat. 

 
--------------------------------------------------------------------
 
Thomas Rombout
 
Leeftijd: 30 jaar
Functie: Accountmanager
 

Naast zijn jarenlange ervaring binnen sales en advisering, brengt Thomas veel enthousiasme, creativiteit, passie en positieve energie mee naar de klant. Thomas hecht veel waarde aan een goede persoonlijke relatie met onze klant en streeft naar flexibiliteit. Door deze aanpak wil hij met het ERP-pakket van ConstruSteel de productiviteit en de efficiency binnen de staalbouwbranche verhogen. 

 
Bent u al klant van ConstruSteel en heeft u gebruikersvragen? Dan kunt u ons Customer Care Center bereiken op het telefoonnummer (+31) 0546 678 302 of via support@construsteel.com.

Heeft u een andere vraag of wenst u meer informatie? Bel dan telefoonnummer (+31) 0546 678 300 of mail naar info@construsteel.com.
 
--------------------------------------------------------------------
 
Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en wensen onze nieuwe collega's veel plezier en succes.
 
Nieuwe collega's ConstruSteel - ConstruSteel
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer