ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Tweede sessie innovatieplatform

Op 1 november 2017 zijn de leden van het Innovatieplatform van ConstruSteel bij elkaar gekomen voor de tweede sessie. Waar in de eerste sessie vooral werd afgetast over de vorm en opzet van het Innovatieplatform, ligt de nadruk van de tweede sessie op de inhoud.
 
De leden komen bij elkaar om te spreken over de toekomst van de staalbouwbranche. Ontwikkelingen, verwachtingen en veranderingen in proces en werkwijze zijn voorbereid om te bespreken. 
 
2e sessie Innovatieplatform
In de tweede sessie wordt kort teruggeblikt op de thema’s van de vorige sessie. Het doel van de middag en de agenda worden gedeeld, waarna een korte demonstratie wordt gegeven van ‘Feedback in het Tekla-model’ vanuit de ConstruSteel-software. Tijdens de demonstratie ziet men hoe de status van een pos kan worden toegevoegd aan het Tekla-model. Dit is een bestaande functionaliteit die in ConstruSteel wordt uitgebreid met de status per merk
 
Tijdens het inhoudelijke gedeelte zijn verschillende korte- en lange termijn ontwikkelingen gedeeld. Voor enkele onderwerpen is het platform aan het toewerken naar concrete oplossingen. Zo wordt vanuit de branche gewerkt aan het staalbouwproces van de toekomst. De sfeer is de gehele middag ontspannen en tijdens de informele netwerkborrel wordt nog druk met elkaar van gedachten gewisseld.
Innovatieplatform sessie 2 - ConstruSteel innovatieplatform_sessie_2_afbeelding8 innovatieplatform_sessie_2_afbeelding7 innovatieplatform_sessie_2_afbeelding6 innovatieplatform_sessie_2_afbeelding5 innovatieplatform_sessie_2_afbeelding4 innovatieplatform_sessie_2_afbeelding3 innovatieplatform_sessie_2_afbeelding2 innovatieplatform_sessie_2_afbeelding1 innovatieplatform_sessie_2_afbeelding9
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer