ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Burgemeester bezoekt ConstruSteel

Bedrijven in het zonnetje tijdens Dag van de Ondernemer

PERSBERICHT

Vanuit het initiatief van MKB-Nederland geldt de derde vrijdag in november als nationale Dag van de Ondernemer. Nederland kent ruim 1.5 miljoen ondernemers. Zij zorgen met hun bedrijf voor een enorme toegevoegde waarde voor de maatschappij. Bedrijven creëren immers groei, banen en welvaart. Daarnaast zijn veel bedrijven lokaal maatschappelijk betrokken in de vorm van sponsoring.

Op de Dag van de Ondernemer worden ondernemers in het zonnetje gezet. Extra aandacht is er die dag voor het lef en doorzettingsvermogen dat ondernemers tonen. De traditie – gestart in 2016 – om  het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten, wordt dit jaar ook binnen de gemeente Twenterand voortgezet.

Bedrijfsbezoek gemeente Twenterand
Dit jaar bezocht burgemeester Van der Kolk samen met wethouders Engberts en Van Abbema binnen de gemeente Twenterand het bedrijf ConstruSteel ERP Software. Het bedrijf ontwikkelt innovatieve specialistische ERP-software en zorgt wereldwijd voor een nieuwe dynamiek binnen de staalbouwbranche. Door een forse reductie van foutmarge, stilstand van machines, loonkosten en energieverbruik maakt de software van ConstruSteel het proces efficiënter en stijgt de kwaliteit van het werk. ConstruSteel werkt vanuit de missie ‘Optimizing the world of steel’! Burgemeester en wethouders geven aan zeer verheugd te zijn om te zien wat de gemeente Twenterand in huis heeft.

Twenterands bedrijf ConstruSteel ERP Software wereldspeler
Wereldwijd weten staalbouwbedrijven ConstruSteel steeds beter te vinden. Directeur Jos Bonte verwacht dan ook blijvende groei in de komende jaren. Er is veel vraag naar de kennis en innovatie van de Nederlandse staalbouwmarkt, aangezien deze de goedkoopste en meest efficiënte ter wereld is. Een bottleneck daarbij is het vinden van goed personeel uit de regio. Mede daarom wordt er samengewerkt met hbo-instellingen en universiteiten. Een initiatief dat door de gemeente zeer wordt toegejuicht.

Lunchbijeenkomst
De Dag van de Ondernemer werd in Twenterand afgesloten met een lunchbijeenkomst. Circa 50 ondernemers waren aanwezig om tijdens een lunch te luisteren naar Hans Peter Benschop, directeur van Trendbureau Overijssel. Op sociaal-economisch gebied werden de laatste trends voor Twenterand in vergelijking met ontwikkelingen op provinciaal en landelijk niveau bekeken. Na de lunch werd door de aanwezigen dankbaar van de gelegenheid gebruik gemaakt om te netwerken. Een prima afsluiting van een dag waarop de ondernemer centraal staat.
Gemeente Twenterand bezoekt ConstruSteel - ConstruSteel
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer