ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

BTR (Barcode tijdregistratie)

Dit systeem wordt ingezet voor het boeken van werkuren op opdrachtnummer, activiteit en merk voor medewerkers. Hierbij wordt gebruik gemaakt van draadloze scanners. Het boeken van de uren gebeurt door ieder scanmoment. De werktijden kunnen automatisch in de administratie verwerkt worden.
 
De uren worden per medewerker, per order en per activiteit geregistreerd, waarbij het ook mogelijk is om uren op een merk te registreren. Indien u werkplaatsuren op een merk wilt boeken, bijvoorbeeld voor het voldoen aan bepaalde kwaliteitsnormen, dient u tevens te beschikken over onze module werkvoorbereiding. In werkvoorbereiding kunnen materialen en merkinformatie worden ingelezen, zodat deze beschikbaar zijn voor urenregistratie.
 
Systeem op basis van scanners:
Iedere medewerker krijgt zijn of haar eigen scanner. De scanners hebben een geheugen- en batterijcapaciteit voor 28.000 scanmomenten. Dat betekent dat ook uw montageploegen kunnen worden uitgerust met scanners.
 
Standaardbewerking/activiteiten:
In de module Werkvoorbereiding hebt u de mogelijkheid om lijsten met projecten, bewerkingen en merken uit te printen. Al deze gegevens kunnen worden voorzien van barcodes. Iedere medewerker wordt gekoppeld aan de unieke code van één scanner. Indien uw medewerker bijvoorbeeld 95% van de tijd als lasser actief is, kan voor een standaardbewerking “Lassen” worden gekozen. In dat geval hoeft uw medewerker geen activiteit te scannen, mits hij een andere activiteit zal gaan uitvoeren.
 
Uw medewerker kan een (sub)project of merk scannen. Vanaf dat moment zal de tijd geregistreerd worden. Indien men een andere activiteit wenst, zal men vooraf een andere bewerking scannen van een bewerkingslijst.
 
Scannen van een merktekening:
Indien u gebruik maakt van Tekla Structures met de mogelijkheden om materialen naar ConstruSteel te importeren hebt u extra mogelijkheden met onze scanoplossing. Tekla biedt namelijk standaard de mogelijkheid om merktekeningen te voorzien van barcodes. Een voor het projectnummer incl. merknummer, de ander voor uitsluitend het merknummer. Tijd registreren ging nog nooit zo makkelijk.

Aan- en afwezigheidsregistratie:
U kent vast de ouderwetse prikklok nog. Iedere ochtend uw aan- en afwezigheid klokken. Het principe van BTR werkt niet anders, maar gelukkig veel eenvoudiger en geavanceerder. Op het moment dat een medewerker de scanner uit het dockingstation neemt, wordt in ConstruSteel meteen aanwezigheid geregistreerd. Wanneer de scanner wordt teruggeplaatst, zal de scanner worden uitgelezen en worden de uren automatisch gesynchroniseerd met ConstruSteel.
BTR Tijdregistratie scanner_ BTR Scannen merktekening BTR Scannen standaardbewerking en activiteiten BTR Docking Station
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer