ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Quick Scan

Maximaliseer uw productiviteit. Vraag de Quick Scan voor uw organisatie aan.

U heeft het druk met projecten en eigenlijk geen tijd om bezig te zijn met verbeteringen. Maar wat als die verbeteringen u juist méér tijd opleveren? Gunt u uzelf dan de tijd om hierover na te denken zodat u uw organisatie naar een hoger niveau kunt tillen? Maximaliseer uw productiviteit!

Houd projecten inzichtelijk
- Minimaliseer faalkosten
- Voorkom dubbele invoer van data
Krijg grip op productie en logistiek
- Koppel processen aan 3D model 

Quick Scan zonder kosten
ConstruSteel biedt u een gratis Quick Scan aan die u inzicht geeft in knelpunten en oplossingen. Oplossingen die u per direct meer rust, continuïteit en een significante besparing opleveren.Waarom doen wij dit? 
Als automatiseringsexpert weten wij dat automatiseren begint met organiseren. Al meer dan 20 jaar helpen wij bedrijven met bruikbare hints en tips. Wij maken knelpunten inzichtelijk en geven u oplossingen op gebied van automatisering.

Mocht onze software precies aansluiten op uw wensen, dan is dat mooi meegenomen en kunnen we gelijk aan de slag. Maar is onze software voor uw organisatie niet de juiste oplossing, dan zijn we daar ook eerlijk over. Wij gaan voor transparantie en tevreden klanten.

De Quick Scan bestaat uit:
- Kennismaking
- Intake
- Analyse van knelpunten en oplossingen
- Resultaten en advies

Tastbaar resultaat
Met de Quick Scan krijgt u inzicht in en oplossingen voor (onbekende) knelpunten binnen uw organisatie. Hierbij kunt u denken aan bedrijfsprocessen, tijdverlies, kwaliteitsverbeteringen, stuurinformatie, debiteurenbeheer etc. U ontvangt advies ter verbetering van deze knelpunten en een live demonstratie van mogelijke oplossingen. Zo ziet u direct hoe u deze verbeteringen kunt realiseren en wat dit uw organisatie oplevert.


 
Vraag direct een Quick Scan aan
Neem vandaag nog contact op via 0546-678 300 of mail naar info@construsteel.com voor het inplannen van uw gratis Quick Scan. 

Quick Scan - ConstruSteel
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer