ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Tekla Anwendertreffen 2017 succesvol

Op 18 en 19 mei stond ConstruSteel op de Tekla Anwendertreffen 2017. Voor dit event kwamen Tekla gebruikers uit heel Duitsland bij elkaar.

Er waren presentaties over nieuwe functionaliteiten in Tekla Structures, kansen voor BIM in Duitsland en ontwikkelingen binnen de branche.

Grote opkomst presentatie ConstruSteel over Productiebeheersing
ConstruSteel gaf op de tweede dag van het event een presentatie over de bidirectionele koppeling van haar software met Tekla Structures. Door deze koppeling wordt data vanuit het Tekla model gebruikt en weer terug geplaatst in het model. Dit biedt unieke mogelijkheden voor bijvoorbeeld calculatie en werkvoorbereiding. Zo is er altijd inzicht in het productieproces en is de productie beheersbaar. De presentatie werd door veel staalbouwers en ingenieursbureaus bijgewoond.

Meer uitleg op de stand
Voorafgaand aan en na afloop van de presentatie kwamen veel bedrijven op de stand, waar zij meer uitleg kregen over de ERP en MRP software oplossingen van ConstruSteel. Er werden leaflets meegenomen en afspraken gemaakt om verder te spreken over de toepassing van software voor o.a. Calculatie en Werkvoorbereiding.

ConstruSteel Tour Duitsland
Gezien de grote interesse voor de software oplossingen van ConstruSteel hebben wij besloten om een tour door Duitsland te plannen. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich hiervoor aanmelden. ConstruSteel zal bij aangemelde bedrijven langskomen voor een vrijblijvende quick scan en een korte demonstratie geven van de software oplossingen.

Wenst u meer informatie te ontvangen over een van onze oplossingen? Stuurt u dan een mail naar info@construsteel.com.
Tekla Anwendertreffen 2017 - ConstruSteel
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer