ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Direct inzage in meerwerk dankzij de BIM koppeling van ConstruSteel

Waarom de Calculatie module van ConstruSteel?
Bij Mulder constructie- en staalhandel te Kootwijkerbroek wordt gebruik gemaakt van de ConstruSteel module Calculatie. Door de logische en intuïtieve opzet van de invoerschermen kunnen gegevens snel handmatig ingegeven worden, maar dankzij de BIM-koppeling in ConstruSteel is het ook mogelijk om complete 3D / BIM-modellen automatisch te calculeren.

Materiaalprijzen worden, tegen klantspecifieke inkoopcondities, berekend op basis van actuele prijslijsten. Daarnaast kunnen uren en opslagen automatisch danwel handmatig berekend worden.

Hoofd bedrijfsbureau Mulder constructie- en staalhandel: “Het grafisch calculeren wordt hier als een enorme meerwaarde beschouwd, omdat we ook direct inzage hebben in het meer- en minderwerk zodra een opdracht uitgevoerd wordt.”

 


Bedrijfsgegevens
Mulder constructie- en staalhandel is een jong modern bedrijf, die projecten begeleidt en uitvoert voor particulieren en aannemers tot aan grote totaalprojecten. Het bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van staalconstructies, hallenbouw, utiliteitsbouw en agrarische schuren. Maar ook voor speciale verbouwingen of leveringen kunt u bij Mulder constructie- en staalbouw terecht.

Mulder constructie- en staalhandel
Westerhuisweg 35
3774 TE Kootwijkerbroek
Tel: 0342 44 00 02
info@constructie-staalhandel.nl
www.constructie-staalhandel.nl
Referentie Mulder - ConstruSteel
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer