ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Geslaagde 1e sessie Innovatieplatform

Op donderdagmiddag 6 april j.l. is de eerste sessie van het Innovatieplatform van ConstruSteel georganiseerd. Een middagsessie waarin een aantal staalbouwbedrijven met elkaar spreken over de toekomst van de staalbouwbranche. Welke ontwikkelingen zien we op dit moment? Waar verwachten we over 5 of 10 jaar mee bezig te zijn? En daarbij aansluitend; hoe werken we in de toekomst?
 
Om klaar te zijn voor verandering en te blijven innoveren is een selecte groep klanten uitgenodigd om samen te sparren voor een toekomstbestendige organisatie. Hierbij gaat het om meer efficiency in processen, nieuwe technieken, visie en beleid. En niet onbelangrijk; de rol van software in dit verhaal. Want met de automatiserende markt zal software een steeds belangrijkere plek in het proces innemen.
 
Model Based Production
Na de opening van Jos Bonte (directeur ConstruSteel) gaf Michael Evans (directeur Trimble-Tekla) een eerste indruk van de toekomst van Tekla en de staalbouwbranche vanuit het perspectief van 3D tekenen en ontwerpen. Vanuit een uitgewerkt model van de Engelse markt is de verwachting dat er de komende jaren meer vraag is naar constructiebouw, echter zal de markt een efficiency slag gaan maken door robotisering en innovatie. Alles zal vanuit het model worden aangestuurd. Jan Fennema (directeur Construsoft) sloot af met een korte samenvatting en de verschuiving in de branche naar Model Based Production. In de nabije toekomst wordt er vanuit 1 database gewerkt en zullen alle externe betrokken partijen aansluiten op het model.
 
Interactief Innovatieplatform
Daarna werd er met de deelnemers van het Innovatieplatform interactief gesproken over thema’s als Model Based Production, mobiele apparatuur in de werkplaats en dashboarding. Er werd constructief gediscussieerd over de thema’s van morgen. Concluderend een goede eerste sessie met veel inbreng vanuit de deelnemende bedrijven. De setting was informeel, de inhoud werd interessant bevonden en gaf stof tot nadenken. Genoeg reden om een vervolgsessie te plannen. 
Innovatieplatform ConstruSteel bijeenkomst2 Innovatieplatform ConstruSteel bijeenkomst
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer