ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

ConstruSteel versie 19.01

Financieel overzicht van (alle) onderhanden projecten, factuurregels groeperen per project of fase en een persoonlijke startpagina met hints & tips. Dit is een greep uit de nieuwe functionaliteiten van versie 19.01.
 
Onze software wordt continu doorontwikkeld en juist dát is de kracht van ConstruSteel. Het meedenken en de feedback van onze klant is de basis voor nieuwe ontwikkelingen. Op deze manier kunnen wij snel inspelen op de markt en praktische oplossingen blijven creëren.
 
Dit heeft geresulteerd in een nieuwe versie met nieuwe ontwikkelingen: ConstruSteel versie 19.01.
 
Versie 19.01 heeft veel nieuwe functionaliteiten, waaronder:
 
1. Financieel overzicht per project: In de module Projectbeheer is het tabblad ’Projectoverzicht’ toegevoegd. Dit tabblad toont de financiële informatie per project en beantwoordt onder andere de volgende vragen:
- Wat is mijn budget en hoeveel van het budget heb ik reeds gebruikt (in € en %)?
- Wat is de doorlooptijd van mijn project en hoeveel tijd is er nog beschikbaar?
- Hoeveel (€ en %) van de aanneemsom is reeds gefactureerd t.o.v. de werkelijke voortgang van het project?
 
2. Financieel overzicht alle onderhanden projecten: In de module Overzicht Projecten heeft u middels het tabblad ‘Onderhanden projecten’ de mogelijkheid om het financiële overzicht van alle onderhanden projecten te zien (totaal). Dit tabblad beantwoordt dezelfde vragen zoals hierboven beschreven (punt 1), maar dan voor álle onderhanden projecten als totaal. 
 
3. Persoonlijke startpagina met hints & tips: Vanaf versie 19.01 worden handige hints & tips toegevoegd aan de persoonlijke startpagina. Dankzij deze informatie kan de gebruiker nóg eenvoudiger en sneller werken met ConstruSteel. 
 
4. Verzamelfactuur: mogelijkheid om factuurregels te groeperen per project of fase. 
 
5. Digitaal factureren (nieuwe status): Wanneer de connectie met Outlook is verbroken en het niet gelukt is een factuur te versturen, krijgt de desbetreffende factuur vanaf heden de status ‘mail verzenden mislukt’.
 
6. Overschrijding uren dokter & specialisten bezoek: Het totaal aantal uur per jaar kan ingegeven worden. Verder kan aangegeven worden wat er onder een specialist valt en wat niet, door te selecteren welke bewerkingen als specialist tellen. Wanneer bij het doorboeken van uren geconstateerd wordt dat het maximum overschreden is, wordt het teveel aan uren van het verlofsaldo van de medewerker gehaald.
 
7. Kolom ‘Hoofdonderdeel van merk’ toegevoegd aan Werkvoorbereiding: In deze kolom wordt het hoofdonderdeel van het merk van het geselecteerde positienummer getoond. Dezelfde kolom is ook toegevoegd aan het rapport ‘Stuklijst materiaal’.
 
8. Aanvullingen probleemoplosser: 
Aanzicht ‘onder’ negeren bij gaten in kokerprofielen
Bij het boren van een gat in de onderkant van een kokerprofiel (t.o.v. startaanzicht) wordt vanaf heden een probleem geconstateerd (mits de machine dit niet kan). Een nieuwe oplossing die geboden wordt is ‘Roteren (1x/2x kwartslag)’.
 
Sleufgat boren
Bij de oplossing ‘Boor sleufgat’ is een extra optie toegevoegd ‘Sleufgat groter maken (om de minimale gat afstand te respecteren)’. Zitten de gaten te kort op elkaar dan wordt er door middel van deze optie rekening gehouden met de minimale gat afstand.
 
Versie 19.01 wordt vanaf april 2017 bij onze klanten uitgeleverd. 
 
Overtuig u van alle voordelen die onze gespecialiseerde software u biedt tijdens een demonstratie. Indien u geïnteresseerd of meer informatie wilt, zien wij uw reactie graag tegemoet. Telefonisch via 0546 678 300 of per email: info@ConstruSteel.com.
 
ConstruSteel versie 19_01
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer