ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

ConstruSteel versie 19

Zoals u van ons gewend bent blijven wij innoveren. Wereldwijd worden onze klanten via onze automatische update-service van de nieuwste versie voorzien.
 
Ook bij deze versie wordt na het updaten automatisch het zogeheten releasedocument geopend. In dit document staat beschreven welke functionaliteiten zijn verbeterd en toegevoegd. Op deze wijze is elke gebruiker goed geïnformeerd over de nieuwe mogelijkheden en verbeteringen. Tevens is in de ConstruSteel helpfile (via F1 aan te roepen) per module een stappenplan opgenomen. 
 
Versie 19 heeft veel nieuwe functionaliteiten, waaronder:
 
1. CE-markering (NEN-EN 1090): CE-markering is nóg eenvoudiger te beheren dankzij deze nieuwe versie. Het is mogelijk om o.a. de volgende informatie te beheren:
- Uitvoeringsklasse koppelen aan projecten;
- draagvermogen, vermoeiingsterkte en brandweerstand;
- checklijsten koppelen aan een uitvoeringsklasse;
- certificaten koppelen aan materiaal;
- lasplannen genereren;
 
Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan gerust informatie op via deze link.
 
2. Planning: bij het aanmaken van een planningsitem in de module Planning is het mogelijk om termijnfacturen te koppelen. De factuurdatum van een termijnfactuur kan aan de begin- of einddatum gekoppeld worden van een planningsitem. Bij het verschuiven of inkorten/verlengen van een planningsitem wordt de gekoppelde termijnfactuur datum automatisch mee gewijzigd.
 
3. Aanvragen conserveringen: naast het bestellen van conserveringen voor merken bestaat nu ook de mogelijkheid om conserveringen aan te vragen. Ontvangen prijsopgaven kunnen vervolgens vergeleken worden. De gekozen offerte kan vervolgens worden omgezet naar een bestelling.
 
4. Aantal dienstjaren medewerkers: in versie 19 kunt u zien wat het totaal aantal dienstjaren van een medewerker is, ook wanneer een medewerker meerdere dienstverbanden heeft gehad met een onderbreking.
 
5. Persoonlijke startpagina: aanvullend op de bestaande startschermen kunt u nu ook de laatst geopende relaties weergeven. Een uitgebreide beschrijving van de persoonlijke startpagina staat hier beschreven.
 
6. E-mails versturen met standaard bijlage: bij het versturen van een e-mail vanuit ConstruSteel is het mogelijk om automatisch een standaard bijlage mee te sturen. Als voorbeeld kunt u denken aan uw algemene voorwaarden.
 
7. Controleren verkoopfacturen door meerdere personen: het is mogelijk om per verkoopfactuur aan te geven door wie deze gecontroleerd moet worden. Het is mogelijk om één factuur te koppelen aan meerdere mensen.
 
Versie 19 wordt vanaf februari 2017 bij onze klanten uitgeleverd. 
 
Overtuig u van alle voordelen die onze gespecialiseerde software u kan bieden door een demonstratie bij te wonen. Indien u geïnteresseerd bent in een demonstratie of meer informatie wilt, zien wij uw reactie graag tegemoet. Telefonisch via 0546 678 300 of per email: info@ConstruSteel.com.
ConstruSteel versie 19
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer