ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

ConstruSteel versie 18.01

Zoals u van ons gewend bent blijven wij innoveren. Wereldwijd worden onze klanten via onze automatische update-service van de nieuwste versie voorzien.
 
Vanaf versie 18.01 wordt na het updaten automatisch het zogeheten releasedocument geopend. In dit document staat beschreven welke functionaliteiten zijn verbeterd en toegevoegd. Op deze wijze is elke gebruiker goed geïnformeerd over de nieuwe mogelijkheden en verbeteringen. Tevens is in de ConstruSteel helpfile (F1) per module een stappenplan opgenomen. 
 
Versie 18.01 heeft veel nieuwe functionaliteiten, waaronder:
 
1. Materiaalaanvraag vanuit de calculatie: in de staalbouwbranche wordt het steeds belangrijker om scherpe offertes te versturen. Dankzij deze nieuwe functionaliteit kunt u in de calculatie-fase al een materiaalaanvraag doen op basis van de materiaalregels. Daarbij is het mogelijk om dit ná een materiaaloptimalisatie uit te voeren (hier is wel de module Werkvoorbereiding voor benodigd). Dit resulteert in een optimaal inzicht in het benodigde materiaal waardoor u minder hoeft te bestellen en dus scherp kunt offreren.
 
2. Projectdossier: een overzicht van alle contactmomenten en documenten (offertes, calculaties, tekeningen, etc.) per (sub)project inclusief een preview functie. Al deze informatie is te rangschikken op datum, contactpersoon, etc. Uw collega's hoeven niet langer te zoeken naar documenten omdat deze zijn gearchiveerd in het projectdossier. Deze functionaliteit is beschikbaar in het geavanceerd DMS-systeem. 
 
3. Relatiebeheer/CRM: de CRM-module heeft een volledig nieuwe interface gekregen waardoor u direct een overzicht heeft van bijvoorbeeld de openstaande inkoop- en verkoopfacturen per relatie. Ook is het mogelijk om met één muisklik aan te geven of u niet-actieve contactpersonen van een relatie wilt weergeven. Tevens kunt u kenmerken koppelen aan contactpersonen (functie, afdeling, nieuwsbrief, etc.). Op basis van deze kenmerken kunt u ook exports maken.
 
4. CRM-app: ConstruSteel ontsluit steeds meer informatie voor het gebruik van apps op mobiele apparaten. Met de ConstruSteel CRM-app kunt u onderweg al uw relatiegegevens inzien waaronder de daaraan gekoppelde activiteiten, contactpersonen en adresgegevens. Met een snelkoppeling opent u in Google Maps direct het juiste adres en wordt uw navigatie gestart. Ook is het mogelijk om via de app informatie toe te voegen aan een relatie. U kunt dan onderweg direct uw informatie verwerken.
 
5. Bestandsvoorbeeld (preview functie): binnen ConstruSteel is de functionaliteit van bestandsvoorbeeld verder doorontwikkeld. Afbeeldingen, PDF, Word en Excel documenten kunt u binnen ConstruSteel previewen. Dit is beschikbaar in diverse modules en is vergelijkbaar met de Windows preview functie. 
 
6. Opleidingen van medewerkers beheren: het toevoegen, activeren en deactiveren van opleidingen/cursussen is mogelijk in de module Personeelsbeheer. Tevens is het mogelijk om activiteiten te koppelen aan de geldigheidsduur van certificaten of diploma’s.
 
Een groot aantal klanten werkt inmiddels al met versie 18.01 en we hebben veel positieve reacties mogen ontvangen. 
 
Overtuig u van alle voordelen die onze gespecialiseerde software u kan bieden door een demonstratie bij te wonen. Indien u geïnteresseerd bent in een demonstratie of meer informatie wilt, zien wij uw reactie graag tegemoet. Telefonisch via 0546 678 300 of per email: info@ConstruSteel.com.
Versie 18.01
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer