ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

'Next level' integratie met Tekla Structures

Bekijk hier de online demonstratie (YouTube).
 
Wereldwijde release: 
Trots en blijdschap zijn woorden die van toepassing zijn op de lancering van de nieuwste productlijn van ConstruSteel. Deze laatste innovatie maakt het mogelijk om direct vanuit Tekla Structures te kunnen werkvoorbereiden, calculeren, scriben, etc. Hiervoor zijn geavanceerde apps / plug-ins ontwikkeld, zodat elke Tekla klant nu laagdrempelig, snel en eenvoudig kan werken met de gespecialiseerde staalbouw-tools van ConstruSteel. 
 
Er zijn momenteel vier ConstruSteel applicaties: zaagoptimalisatie (Bar nesting App), scribing / markeren / centerpunten (Scribing App), calculatie (Cost estimation App) en productievoortgang (Feedback App). De wereldwijde release van deze apps heeft plaatsgevonden op 16 september te Barcelona. Een internationaal publiek uit meer dan 20 landen was hierbij aanwezig. De Tekla plug-ins zijn 30 dagen gratis te gebruiken en te downloaden via de app-store van Tekla, het zogenaamde Tekla Warehouse
 
ConstruSteel Scribing App:
De Scribing App wordt door al veel constructiebedrijven toegepast. Met deze Tekla plug-in is het mogelijk om de zogeheten kraslijnen op stalen profielen en platen te genereren. Met unieke functionaliteiten en de mogelijkheid om CNC-machines efficiënter te laten produceren, zorgt deze App voor een hogere kwaliteit en efficiency (minder tijd en kosten).....lees meer.
 
Werkvoorbereiding:
Eenvoudig en snel in gebruik: unieke ontwikkeling in Tekla Structures t.b.v. de werkvoorbereiding. Enkele functionaliteiten zijn: barnesting (zaagoptimalisatie), 2D wijzigingen in onderdelen, opstellen van onderdeel lijsten, productiebonnen maken en materialen aanvragen & inkopen. De werkvoorbereiding plug-in wordt kosteloos geleverd aan gecombineerde ConstruSteel- en Tekla-klanten, die over desbetreffende ConstruSteel-modules beschikken…lees meer.
 
Bar Nesting:
Met deze gespecialiseerde plug-in is het mogelijk om rechtstreeks vanuit Tekla Structures een materiaalselectie van het 3D- / BIM-model te nesten / optimaliseren. Deze lengte-optimalisatie (bar nesting) houdt rekening met de unieke eigenschappen per CNC machine zoals zaagbladdikte, minimale en maximale zaaghoeken, verlies bij schuinzagen, minimaal reststuk, etc. Ook deze plug-in is gratis voor gecombineerde ConstruSteel en Tekla klanten met relevante ConstruSteel modules…lees meer.
 
Calculatie:
Een selectie van het 3D model (of het gehele model) vormt de basis voor een automatische calculatie. Dankzij deze gespecialiseerde plug-in is het mogelijk om 3D projecten direct vanuit Tekla in ConstruSteel te calculeren. Op basis van deze informatie kan een calculatie plus bijbehorende offerte binnen een paar muisklikken gemaakt worden. De calculatie plug-in wordt kosteloos geleverd aan gecombineerde ConstruSteel- en Tekla-klanten, die over desbetreffende ConstruSteel-modules beschikken…lees meer.
 
WORLDWIDE launch ConstruSteel Apps - Barcelona Tekla Structures plug-ins ConstruSteel Tekla Structures plug-ins ConstruSteel2
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer