ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Onze passie en de vier fundatiepijlers van ons bedrijf

Onze passie en de vier fundatiepijlers van ons bedrijf:
- Techniek
- Financiën 
- Staalbouw
- ICT / software
 
Wat doet ConstruSteel ERP als bedrijf eigenlijk?
Wij maximaliseren bij onze klanten de efficiency én de kwaliteit van hun producten en dienstverlening.
 
Dit zijn mooie woorden, maar hoe gebeurt dit? Wat is de achterliggende passie?
- Wij kunnen de efficiency en kwaliteit aanzienlijk verbeteren dankzij een geïntegreerd totaalsysteem voor alle technische en financiële processen, wij doen dit voor o.a. staalconstructiebedrijven.
 
- Onze passie is namelijk het leveren van goede software-tools met bijbehorende service om o.a. staalbouwbedrijven beter te laten renderen.
 
- Wij kunnen onze visie realiseren dankzij medewerkers die begrijpen hoe belangrijk het is dat niet enkel het primaire proces van onze klanten vlekkeloos verloopt. De werkzaamheden op de afdelingen Calculatie, Engineering, Productie en Montage moeten vanzelfsprekend zo efficiënt mogelijk verlopen, tevens heeft de voortgang van dit primaire proces direct invloed op de ondersteunende afdelingen. Techniek en administratie lopen vloeiend in elkaar over.
 
- Technisch en financieel (bij)sturen, overzicht, kwaliteit en resultaat!
 
- Voor het maximale resultaat hanteren wij het motto "eerst organiseren en dan automatiseren". Dit betekent niet dat alles gereorganiseerd moet worden als wij onze software-tools gaan leveren, maar het kan wel een mooi moment zijn om eens na te denken over ingesleten gewoontes.
 
 
Bent u te druk? Dan is het zeker tijd om eens na te denken over onze aanpak, velen gingen u al voor. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en functionaliteiten van de ConstruSteel software? Neem contact met ons op via info@construsteel.com of bel naar +31 (0)546 678 300, wij staan u graag te woord. 
Technisch en financieel totaalsysteem
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer