ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

ConstruSteel uitgeroepen tot Innovator TechniShow

Met gepaste trots kunnen we bekendmaken dat de inspanningen van het ConstruSteel team wederom bekroond worden met een onderscheiding voor innovatie. Ditmaal heeft de vakjury van de TechniShow ons benoemd tot “Innovator” van de TechniShow 2016.
 
De TechniShow Innovatie Awards zijn voor bedrijven, organisaties of personen die zich naar het oordeel van de jury verdienstelijk hebben gemaakt voor een economisch relevante innovatie in of voor de maakindustrie. Dankzij de unieke mogelijkheden van ons totaalsysteem zijn we benoemd tot “Innovator” van de TechniShow.
 
ConstruSteel ERP & MRP software is het enige totaalsysteem waarbij de technische en financiële integratie in het gehele bedrijfsbeheersysteem volledig is doorgevoerd. Project-, uren- en bedrijfsadministratie worden gecombineerd met planning, calculatie, werkvoorbereiding, kwaliteitsborging, CE-markering, traceability en het aansturen van CNC-machines.
 
Dankzij afzonderlijke bouwstenen kan de software optimaal afgestemd worden op de klanten. Een losse bouwsteen kan als standalone pakket functioneren, maar bij een combinatie van modules wordt informatie automatisch hergebruikt. Door deze flexibele modulaire opzet past het systeem zowel bij het MKB als bij grote bedrijven.
 
De TechniShow is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, toebehoren en hulpmiddelen. Er zijn in de volgende editie in 2016 veel activiteiten en deze hebben één gemeenschappelijk kenmerk: actualiteiten en noviteiten presenteren uit de hele breedte van de branche.
 
Meer weten over onze innovatieve producten en bijbehorende dienstverlening? Wij verwelkomen u graag van 15 tot en met 18 maart op stand E010 (Hal 11). Klik hier voor gratis toegangskaarten.
TechniShow Innovator ConstruSteel2 Stand TechniShow 2016 + Innovator
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer