ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

ConstruSteel in Innovatie Top100

ConstruSteel behaalt prachtig resultaat bij eindronde "MKB Innovatie Top 100".
 
De Kamer van Koophandel had op 12 mei jl. de lijst van de 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland al bekendgemaakt, maar had iedereen nog in het ongewisse gelaten wat de volgorde van deze 100 hoofdrolspelers was. 
 
Cabaretier Dolf Jansen heeft namens de KvK op 11 juni jl. de definitieve uitslag gepresenteerd te Utrecht. ConstruSteel is erg verheugd mee te kunnen delen dat ConstruSteel in de einduitslag boven verwachting heeft gepresteerd met maar liefst een 25e plaats van alle ondernemingen in Nederland!

Vermelding ConstruSteel ERP MRP software in MKB Innovatie Top 100:
ConstruSteel ERP MRP software  is het enige totaalsysteem waarbij de technische en financiële integratie in het gehele bedrijfsbeheersysteem volledig is doorgevoerd. Dankzij afzonderlijke bouwstenen kan de software optimaal afgestemd worden op de klanten. Een losse bouwsteen kan als standalone pakket functioneren, maar bij een combinatie van modules wordt informatie automatisch hergebruikt. Door deze flexibele modulaire opzet past het systeem zowel bij het MKB als bij grote bedrijven.
 
ConstruSteel wil bij deze zowel het InnovatieTop100-expertpanel bedanken voor de beoordeling die tot deze prachtige einduitslag heeft geleid als ook de landelijke top 3 van de MKB Innovatie Top 100 van harte feliciteren:
 
1e prijs: Micanti BV - Gifvrije folie scheepswanden 
De hoogste notering is voor de gifvrije, zelfklevende folie van Micanti BV uit Amsterdam, dat wordt gebruikt om op scheepswanden te plakken. De folie, Thorn-D®, is een gepatenteerde milieuvriendelijke oplossing om de aangroei van organismen als zeepokken en mossels aan oppervlakken van schepen tegen te gaan.
 
2e prijs: GPC Kant - Garnalenpelmachine
De tweede plaats is veroverd door het familiebedrijf GPC Kant uit Leens in Groningen. Dit bedrijf pelt in eigen beheer Hollandse garnalen met een door henzelf ontwikkelde en gepatenteerde garnalenpelmachine die 1000 kilo per dag aankan. De smaak, geur, kleur en structuur van de garnaal gaan niet verloren tijdens het pelproces. Met de pelmachines wordt de verwerkingstijd van garnalen enorm verkort. Nadat de garnalen aan land zijn gebracht, worden ze direct gepeld, verwerkt en verpakt. Hierdoor ontstaat een echt vers eindproduct. Weet dat er nu wekelijks 200.000 kilo terugkomt uit Marokko. 95% van alle garnalen wordt daar gepeld vanwege de lage loonkosten. Rijden naar Marokko gaat gepaard met veel CO2 uitstoot.
 
3e prijs: -Traction Europe BV - Electrische aandrijving in het wiel 
TheWheel van e-Traction Europe B.V. uit Apeldoorn staat op de derde plaats. The Wheel is een unieke elektrische direct-drive in-wiel motor, stator en rotor zijn dus omgedraaid. Alles binnen in het wiel staat 'stil', terwijl de buitenkant draait. Bij een voertuig uitgerust met TheWheel is de complete aandrijflijn het wiel zelf.

Meer informatie en bronvermelding:

RTV OOST

MKB Innovatie TOP100
InnovatieTOP100 InnovatieTop100_keurmerk_2014
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer