ConstruSteel ERP Software
ConstruSteel Klantenportaal
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Laatste nieuws

Meer doen, met dezelfde mensen! Méér doen met hetzelfde team
Het personeelstekort binnen de staalbouw wordt groter. Wilt u ook direct mé&eacu..
lees meer

Veel ervaring staalconstructiebranche

Veel ervaring staalconstructiebranche
Het ConstruSteel softwaresysteem is vanuit de praktijk ontwikkeld met de visie om voor alle afdelingen binnen een staalbouwbedrijf zoals calculatie, werkvoorbereiding, planning, productie, montage en administratie een totaalsysteem voor alle technische en financiële processen te kunnen leveren.

Dankzij inzichten van de klanten wordt het systeem tot op de dag van vandaag nog steeds verder uitgebreid. Het ConstruSteel bedrijfsbeheersysteem is een softwaresysteem dat veelal zonder maatwerk bij klanten geleverd wordt. Het voordeel hiervan is dat de ontwikkelaars volop kunnen doorontwikkelen voor alle klanten, waardoor de onderhoudskosten minimaal blijven. Dankzij de vele instelmogelijkheden is het natuurlijk wel mogelijk om het pakket in te richten volgens de eisen en wensen van de klant.

Dankzij een multi-language opzet is het ERP systeem wereldwijd leverbaar in meerdere talen. Construsoft is naast leverancier van Tekla Structures ook buiten de Benelux leverancier van ConstruSteel en door het internationale karakter van Construsoft, heeft ook ConstruSteel inmiddels een grote internationale klantenkring. Naast Construsoft wordt er ook gewerkt met andere resellers / dealers. Tot op de dag van vandaag is er wereldwijd nog steeds geen ander technisch & financieel totaalsysteem leverbaar voor de constructiebranche.

Dankzij de grote klantenkring kan het systeem continu doorontwikkeld worden en kan elke klant vertrouwen op een stabiele software partner
 
ConstruSteel BV
info@construsteel.com       

Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

 

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (customer support)   

 
® ConstruSteel 2018 | Sitemap | Disclaimer