ConstruSteel ERP Software
  Support
Google plus
  LinkedIn   Twitter

Laatste nieuws

ConstruSteel gesloten op Koningsdag ConstruSteel op Koningsdag gesloten
ConstruSteel is op Koningsdag (donderdag 27 april) gesloten. Dit betekent dat ook het C..
lees meer

Bedrijf: Service en Support

Flexibele bouwstenen
Dankzij afzonderlijke bouwstenen kan de software optimaal afgestemd worden op onze klanten. Een losse bouwsteen kan als stand-alone pakket functioneren, maar bij een combinatie van modules wordt informatie automatisch hergebruikt. Door deze flexibele modulaire opzet past het systeem zowel bij het MKB als bij grote bedrijven.

Persoonlijke training, inrichting, inwerktijd
Nieuwe klanten worden persoonlijk begeleid door ervaren consultants die zorgdragen voor een optimale inrichting van het systeem, waarbij de werkwijze van de klant centraal staat. Door de combinatie van flexibele bouwstenen en een persoonlijke inrichting wordt de uiteindelijke inwerktijd per klant tot een minimum beperkt.

Service, helpdesk, updates
Service staat bij ConstruSteel hoog in het vaandel. Feedback van klanten wordt gewaardeerd en verwerkt in updates. Helpdeskmedewerkers staan garant voor optimale service, waarbij zowel telefonisch als online support wordt verleend. De grote (internationale) klantenkring vormt een solide basis voor een stabiele doorontwikkeling van de software.

Mission statement:
“Het realiseren van substantiële efficiency- en kwaliteitsverbeteringen bij staalbouwbedrijven dankzij de meest innovatieve software.”
ConstruSteel BV
Bezoekadres
Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

Postadres
Postbus 21
NL - 7683 ZG Den Ham

+31 546 678 300 (algemeen)
+31 546 678 302 (helpdesk)
info@construsteel.com          
® ConstruSteel 2017 | Sitemap | Disclaimer